22 Nisan Cuma günü başlayan 3 gün süren ve 4 takımın yer aldığı Düzce Kızlar Bölgesel Voleybol Ligi sona erdi.  Oynadığı üç maçı da kazanan Düzce Voleybol Kız Takımı, şampiyonluğunu ilan etti.  

Düzce Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü bu başarısıyla 21-24 Nisan günlerinde yapılacak olan 2. Lig terfi maçlarında oynamayı hak etti. İlk defa katıldığı Düzce Bölgesel Voleybol Ligi’nde namağlup olan Düzce Voleybol Kız Takımı’nın elde ettiği şampiyonluk kulüp yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı.  

Set bile vermediler

Düzceli sporculardan oluşan bir takımla mücadele eden Düzce Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı, antrenörler Hamit Sakal, Levent Görün ve Birol Gültekin nezaretinde Bölgesel Kızlar Voleybol Ligi’ne bu sezon ilk defa katıldı. Düzce ekibi oynadığı ilk maçta, Gölyakaspor Kız Voleybol Takımı’nı,  25-18, 25-11 ve 25-13  sayılarla yenerek salondan 3-0 galip ayrıldı.  

Rakiplerine şans tanımadı

23 Nisan Cumartesi günü ise Düzce 1907 Kız Voleybol Takımı ile karşılaşan Düzce Voleybol Kız Takımı, rakibi karşısında üç sette de güzel bir oyun sergileyerek bu maçı da, 25-13, 25-13 ve 25-15’lik skorla 3-0 kazandı. 

Düzce Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü son maçında Düzce Maraton Kız Voleybol Takımı’yla 24 Nisan’da karşılaştı. Bu maçta da rakibi Maraton Kız Voleybol Takımı karşısında üstün oynayan Düzce Voleybol Kız Takımı, 25-14,25-17,25-19 sayılarla 3-0 galip gelerek şampiyonluğunu ilan etti. 

Düzce’yi temsil edecek

Düzce Voleybol Kız Takımı’na maç sonunda şampiyonluğunu kutlayarak sevinç gösterisinde bulundular. Düzce Voleybol Kız Takımı böylece, 21-24 Haziran’da oynanacak olan 2. Lig terfi maçlarında Düzce’yi temsil edecek. 

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ