24 Ekim Pazar günü Ankara’da yapılan Federasyon başkanlık ve yönetim seçimlerini, İbrahim Bilgin’in de içinde bulunduğu Nafiz Zorlu başkanlığındaki grup kazandı. Ankara'da yapılan Türkiye Briç Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda, Nafiz Zorlu ve Nevzat Aydoğdu başkanlık için yarıştı.

Mevcut Başkan Nevzat Aydoğdu ve Briç federasyonu kurucu başkanı olan Nafiz Zorlu'nun yarıştığı seçime 200 delegeden 7 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Nafiz Zorlu 93, Nevzat Aydoğdu ise 91 oy aldı. 

2 oyluk farkla Nafiz Zorlu briç federasyonunun yeni başkanı oldu.
İbrahim Bilgin Federasyonun 28 kişilik yönetim kurulu üyesinden biri oldu. Seçildikten sonra Bolu ve Düzce’nin de içinde yer aldığı Batı Karadeniz bölge sorumlusu olarak hizmet vermesi beklenen İbrahim Bilgin sayesinde Akçakoca’nın da Türkiye’nin en önemli briç merkezlerinden biri olması bekleniyor.
Yeni Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu ile aynı yönetimde çalışacak olan İbrahim Bilgin, kazandıkları seçimlerin ardından yaptığı açıklamada; "Briç federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı 59 federasyondan biridir. Yapılan genel kurul toplantısı ve ardından yapılan seçimlerde Nafiz Zorlu başkanlığındaki liste seçimleri kazandı. Bu listede yer almış olmanın bana verdiği sorumlulukla Düzce ilini ve bölgemizin briç severlerini federasyon bünyesinde en iyi şekilde temsil edeceğim." ifadelerinde bulundu.