Emekliliğine 2 ay kala izne çıkan İl özel İdare genel Sekreteri Kenan Üstünel'in yerine sürpriz bir şekilde atanan Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan'ın görevi devralımı da ilginç oldu.Ilk defa bir devir teslim masa başında değil, arazide yapıldı. Samandere- Abant yolu açılış töreninde aynı zamanda devir teslim yapıldı. Bugünü çifte bayram olarak nitelendiren Vali Adnan Yılmaz, devlette devamlılığın esas olduğunu vurguladı.

Devlette devamlılık esas

Vali Yılmaz, "Çifte bayram yaptınız bugünü. Devlette devamlılık esastır. Biz genel sekreterimizden her daim istifade edeceğiz. Onun tecrübesinden yararlanacağız. Gölyaka kaymakamı Mehmet Ali Özkan her iki görevi de götürecektir. Gerekirse burada çadır kuracaktır. Benide yanına çağırmalıdır. Önemli olan bu yolu özel otomobillerin gelip geçtiği yol haline getirmek. Biz büyük bir aileyiz birlikte başaracağız."dedi.

Tertemiz bir il özel idaresi teslim edeceğim

Görevini devreden Kenan Üstünel, tertemiz bir özel idare bıraktığını dile getirdi.

Üstünel, "Tertemiz bir il özel idaresi teslim edeceğim. Daha başarılı olacağı inancındayım. Allah yardımcısı olsun. Bu işler kolay değildir. Inşallah personelinizle uyumlu bir şekilde yapar ve devredersiniz."diye konuştu.

Gölyaka kaymakamı Mehmet Ali Özkan ise Kenan Üstünel'e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Özkan, "Görev aşkıyla çalışan genel sekreterimize şükranlarımızı sunuyorum. Güzelliklerle aldık güzellikle devretmek nasip olur. Valimizin talimatı ve verdiği görev süresi boyunca güzellikle çalışmak nasip olur."

Haber: S. KAŞKIR