3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluğa giden yolun en önde takımı olan lider Düzcespor’da, sezonun son 4 maçı için maraton başlıyor. 68 puanlı Düzcespor, 35. hafta maçında sezonun iyi takımlarından ve play off iddiasında olan 52 Orduspor deplasmanına çıkacak.

Galibiyete 30 bin TL prim dağıtacak

Ordu’dan 3 puanla dönmek isteyen kırmızı lacivertlilere Düzceli iş insanı Ozan Yahşi’den de anlamlı destek geldi. Yıllar sonra 2. Lig’in kapısına kadar gelen futbolcuları daha da motive etmek için düğmeye basan Yahşi’den galibiyet pirimi açıklaması geldi. Yahşi, 52 Orduspor karşılaşmasını kazanmaları halinde futbolculara 30 bin TL prim dağıtacağını duyurdu.

‘Çorbada benim de tuzum olsun’

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ozan Yahşi, “Düzcespor’un bu zor kulvarında, şampiyonluğa kısa bir zaman kala Ordu deplasmanına maça gidiyorum. Ayrıca Düzcespor’umun yanında olmak için, çorbada benim de tuzum olsun diye galip gelmeleri halinde 30 bin TL prim vereceğim. Tüm Düzceli iş insanlarını da Düzcespor’a destek olmaya davet ediyorum. Düzce’de yaşıyorum, Düzce’de kazanıyorum tabii ki Düzce’ye harcayacağım.” diyerek Düzce iş dünyasına da takımı destekleme çağrısı yaptı.