Maçı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Yığılca, Gölyaka ve Cumayeri belediye başkanları ile ASKF Genel Başkanı Erdoğan Bıyık’ta  protokol tribününde izledi.

 Düzcesporlu futbolcular sahaya “Şampiyonluğu kadınlara ve annelere armağan ediyoruz.” pankartı ile çıktılar.  Düzcespor’un Kırmızı Şimşekler Grubu, 8 Mayıs Anneler Günü anısına maçı izleyen kadın taraftarlara çiçek hediye etti. Bu taraftar grubu yine Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu’nu saha içine davet edip, çiçek ve plaket taktim etti. 

Kırmızı Şimşekler Taraftar Grubu ve Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu, Teknik Direktör Yavuz İncedal ile futbolcular, tribünlerle birlikte üçlü çektiler. Maçtan sonra tüm futbolcular ve teknik heyete ve yöneticilere şampiyonluk madalyası verildi.

Kupa töreni ise maraton tribünündeki seyircilerin sahaya girmesi nedeniyle protokol tribününde gerçekleşti.  Düzcespor’lular  şampiyonluk kupasını  Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Düşmez’in elinden aldı.  Kupa töreni sonrası ise kutlamaları konfetilerle ve çalan müzikle daha da renklendi.

GALİBİYETLE GELEN KUTLAMA

21. yıl aradan sonra, şampiyon olup 2. Lige çıkan Düzcespor, sezonun son maçında, sezonun ilk yarısında 2-1 yenildiği Çarşambaspor ile  7’den 70’e kadın ve erkek taraftarın saatler önce hınca hınç doldurduğu Düzce 18 Temmuz Stadında karşılaştı. 

Maçı, ikinci yarı Murat Gürbüerol’un attığı gollerle 2-1 yenen Düzcespor, böylece iç sahadaki yenilmezlik unvanını da sürdürmüş oldu. Düzce 18 Temmuz Stadında 21. Yıl sonra tarihi günlerden biri yaşandı. Tüm tribünler şampiyonluğu maç öncesi başlayan ve maç sonunda devam eden müzik eşliğinde doyasıya kutladılar. 

ŞAMPİYONLUK KUPASINI HEP BERABER KALDIRDILAR 

Maç sona erdiğinde ise tribünlerde çoşku iyice arttı. Düzcespor’lu futbolcular, teknik heyet şampiyonluk madalyalarını protokol tribünlerinde aldılar.   

Şampiyonluk Kupa töreni ise taraftarın sahaya inmesi nedeniyle protokol tribününde gerçekleşti. Düzcespor, şampiyonluk kupasını,  Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Düşmez’in elinden aldılar.

Kupa daha sonra elden ele gezerek,  şampiyonluğa ayrı bir anlam kattı.  Taraftarlar ise konfetiler ve müzik eşliğinde, futbolcular ile birlikte saatlerce kutladılar.  Düzcespor’lu futbolcular daha sonra otobüsle şehir içinde tur atıp Anıt Park’taki eğlenceye katıldılar.

Haber: Harun Can Şerbetçi