Kadın Futbol 3. Ligi Düzce temsilcisi Düzce Kadın Futbol Takımı’ndan Sakarya’da yapılacak,  U17 ve  U15  Milli Takım seçmelerine çeşitli mevkilerde oynayan 15 sporcu,  Teknik Sorumlular Ahmet Kara ve Rümeysa Kütük tarafından hazırlanan bir liste ile önerildi. 

1.Lig’de yer alan,  Kocaeli Kadın Futbol Takımı’yla 2. Lig’de yer alan Sakarya Kadın Futbol Takımı’ndan futbolcuların da katılacağı bölgesel ön eleme seçmeleri,  18 Kasım’da Sakarya’da, Türkiye Futbol Federasyonu Kadın Milli Takım Antrenörleri tarafından gerçekleştirilecek.

15 GENÇ KIZIMIZ MİLLİ TAKIM YOLUNDA

Türkiye Kadın Futbol Federasyonu Koordinatörü Aytürk Kıyıcı ve antrenörler hazır bulunduğu ön eleme seçmelerine önerilen Düzce Kadın Futbol Takımının U17 ve U15 kadrosunda yer alan ve Milli Takım ön eleme seçmelerine önerilen sporcuların isimleri şöyle:

Berfin Cellat,  Ceyda Tosun,  Cemre Başak Özçelik,  Sude Koçar,  Ebrar Eren,  Derya Zobar,  Aslıhan Acar, Nejla Nur Tuloğlu, Rümeysa Tuncel,  Ebrar Tok,  Badegül Şahin,  Aya Tsey, Sidra Tsey ve Rümeysa Cebeci. 

15 OCAK’TA BAŞLAYACAK LİGE HAZIRLANIYORLAR

Teknik Sorumlular Ahmet Kara ve  Rümeysa Kütük nezaretinde çalışmalarına devam eden Kadın Futbol  A Takımı ve U17 ve U15 yaş gruplarının haftanın belirli günlerindeki 2021- 2022 Futbol Sezonun hazırlıklarına devam ediyor. 

3.  Kadın Futbol Liginin 15 Ocak’ta başlayacağı da öğrenildi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ