Yazı metni

Düzce Belediyespor Kulübü bünyesinde bulunan boksör Derya Oktay Çankırı’da yapılan Yıldız-Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonasında büyük başarılı elde etti ve Türkiye üçüncüsü oldu.

63 kg mücadele eden Derya Oktay sergilemiş başarı ve iyi performansı ile Milli Takım Kampına davet edildi. Derya Oktay bu başarısı ile Milli Takım Kampına davet edilen Düzce’li 2.boksör oldu.

Boks Federasyonu başkanlığının 2008 yılı faaliyet programında yer alan Genç ve Yıldız Bayanlar Hindistan ile ortak Kampına Düzce Belediyespor Kulübü oyuncusu Derya Oktay davet edildi.

03-16 Mayıs tarihinde Antalya’da yapılacak olan kampta Derya Oktay başarılı olmak için elinden geleni yapacağını belirterek Düzce’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirtti.

Kadir Çarıkçı’nın ardından Milli takım kampına davet edilen Derya Oktay Düzce’ye büyük bir gurur daha yaşatmayı başardı.

Başarılı antrenör Kadir Çengel, “Sporcularımla gurur duyuyorum. Onların daha iyi yerlere geleceklerini ve Düzce’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.”diyerek sözlerini tamamladı.