Beyköy Belediyespor’un eski Kulüp Başkanı Osman Yavuz, her hafta Pazartesi akşamları Öncü TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Sportmence programında BAL’a giriş ödemesinin yapıldığını ve yeni sezona Düzceli gençlerle gireceklerini söyledi.

Beyköy Belediyespor başkanı Osman Yavuz dün gece canlı olarak yayınlanan sportmence programında Bal ligi için varız derken Düzce’li oyuncularla yola devam edeceklerini belirtti. Yavu Beyköy belediye başkanı Osman Kılıç’ın uzun süredir takımlarına destek verdiğini yine vereceğini söylerken Düzce’li oyunculara kapılarının açık olduğunu söyledi. Başkan Osman Yavuz Beyköy Belediyespor olarak çok kez 3.lig kapsından döndüklerini ifade ederken Düzcespor’un bir üst lige çıkacağına inandığını ifade etti.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Başkan Yavuz oyuncularla görüşmelere başladıklarını kısa sürede bu görüşmeleri bitirdikten sonra idmanlara başlayacaklarını dile getirdi. Başkan Osman Yavuz az müsabaka oynayacaklarını 9 takımın 3.lige çıkacağını grubunda son sırada bitiren takımın küme düşeceğini söyledi.