Transfer çalışmalarının hız kazandığı Düzcespor’da şimdi gözler Düzceli kaç oyuncunun takıma katılacağına çevrildi. Bilindiği gibi Düzcespor Kulübü Başkanı Özgür Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, Düzceli yetenekli oyunculara yer vereceklerini açıklamıştı. Bu açıklama doğrultusunda Düzcespor formasını hangi oyuncuların giyeceği merakla bekleniyor. 

Düzce’da Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ve diğer profesyonel takımlarda oynayan birçok Düzceli oyuncu bulunuyor. Bu oyuncuların, Düzcespor formasını giymek için heyecan içinde oldukları öğrenilirken kamuoyu da dört gözle kulüpten gelecek transfer haberlerini bekliyor.

Düzce spor kamuoyu Düzceli yetenekli oyuncuların takıma katılmasının çok doğru olacağını savunurken, bunun her yıl yapılması halinde Düzce ruhunun ön plana çıkacağı görüşünü dile getiriyor. Birçok oyuncunun il dışında oynadığı hatırlatılırken, takımlarında başarılı olan Düzceli oyuncular için yönetimin elini çabuk tutması ve bu oyuncuları Düzcespor bünyesine katmak doğru olacağı dile getiriliyor.