Düzce Belediyespor futbol kulübünü kapatma kararı verdikten sonra erkek basketbol, erkek voleybol ve kadın basketbol takımlarını da elden çıkararak ana merkezi İstanbul olan bir şirkete sattı.

Belirli kurallar çerçevesi gereği birkaç yıl Düzce ilinde müsabakalarını oynamak zorunda kalan GCT (Global Connect Travel) isimli şirketin, kulüp isminden Düzce ibaresinin çıkarılıp yerine özel şirketin ibaresi getirildikten sonra erkek basketbol, erkek voleybol ve kadın basket takımlarını İstanbul’a taşıyacağı öğrenildi. Bunu durum Düzceli spor severlerin tepkisine neden oldu.

Spor severler tarafından yapılan açıklamada, “Madem böyle, neden bu takımlar Düzce Belediyesi’nin binasında kalıyorlar.” ifadesi kullanıldı. Düzceli spor severler tarafından Düzce’nin salon sporlarındaki mevcut altyapı sistemine değinerek, “Düzce ilinin gençlerini kazanmamız gerekiyor. Yeni bir başlangıç yapalım” sözleri dile getirildi.

DÜZCE BELEDİYE BİNASI DÜZCESPOR ALT YAPISININ OLSUN

Basketbol ve voleybol takımlarının kaldığı Düzce Belediyesi Spor Tesisi için bir kesim Düzceli spor severler tarafından Belediye’ye ait tesislerin Düzce’de bulunan akademi takımlarının kullanımına sunulması istenerek, “En azından gidecek takımların yerine Düzcespor akademi takımları bu tesiste daha iyi şartlarda yetişir. İleride Düzcespor formalarını bu çocuklar terletir.” ifadeleri kullanıldı.

Haber: Manşet Spor Servisi