Düzcespor’un alt yapısından yetişen ve Modafen Kulübü  formasını  giyen  18 yaşındaki  Düzceli Yunus Emre Kefeli, Akdeniz Olimpiyatları kadrosunda  yer alması için Milli Takıma davet edildi Genç yıldız Kefeli, çalışmalarda gösterdiği performansla U-18 Takımının ilk 11’inde yer almayı başardı.  Yunus Emre Kefeli’nin bu başarısı tüm Düzce’nin gurur kaynağı oldu. 

Cezayir’de düzenlenen 19. Oyunlarının ilk maçında U-18 Milli Takımı ilk maçında Yunanistan’ı 2-1 mağlup etti. Bu maçta Düzcespor’un alt yapısından yetişen  ve Modafen Futbol Takımında yer alırken başarısıyla Milli Takıma davet edilen sol kanat oyuncusu Yunus Emre Kefeli’de 57 dakikada yer alarak büyük katkı sağladı. Düzceli futbolcu Yunus Emre Kefeli’nin başarısı, hem Düzcelileri, hem formasını giydiği, Modafen Kulübünü, hem de alt yapısında yer aldığı Düzcespor camiasınca sevinçle karşılandı.

SALI GÜNÜ SAAT:22:00’DEKİ MAÇI İZLEYİN

Düzce için gurur kaynağı olan genç yetenek, Yunus Emre Kefeli, 28 Haziran Salı günü Türkiye saati ile 22:OO’de oynanacak olan Türkiye- Portekiz maçında da ilk’de sahada yer alması bekleniyor.

İŞTE, YUNUS EMRE KEFELİ İLE U-18 MİLLİ TAKIM

Türkiye U-18 Milli Takımı Yunanistan karşısına şu kadro ile çıktı. Serhat Öztaşdelen, Eren Tunalı, Emir Tintiş, Yaşar Kavas, Ali Şahin Yılmaz (Dk.69 Ahmet Karademir), Sami Satılmış, Habib Biçer (Dk.69 Emir Ortakaya), Devran Şenyurt (Dk.57 Mehmet Ali Büyüksayar), Yunus Emre Kefeli, Mustafa Pınarcı (Dk.57 Mert Kabasakal), Ali Kılıç.

Haber: Harun Can Şerbetçi.