Türkiye Rafting Milli Takımı, İtalya’da 20-25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Rafting Dünya Şampiyonası U 23 kategorisinde şampiyon oldu.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İtalya’nın Ivrea kentinde düzenlenen etkinlikten şampiyonlukla dönen takımı telefonla arayarak tebrik etti.


“Rafting bir takım sporudur”
Rafting sporunda şampiyon olan ve Düzce’nin adını uluslararası bir platformda duyurma başarısını elde eden gençler adına açıklama yapan Düzce Rafting İl Temsilcisi ve aynı zamanda Düzce Belediyesi çalışanı olan Birol Tepe şunları kaydetti:

“Sıkı bir antrenman ve büyük bir inançla bu yarışa hazırlandık. Milli takımımızın antrenörlüğünü de üstlenip, taşıdığımız sorumluluğun farkında olarak Türkiye’yi, Düzce’mizi şampiyonada en iyi şekilde temsil etmek için çalıştık. Rafting bir takım sporudur. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu gurur hepimizindir. Düzce Belediye Başkanımız Sayın Dursun Ay’ da gerek şampiyonaya gitmeden önce yaptığımız ziyarette gerekse sonrasında bizlerden desteğini esirgemedi, şimdi de arayarak tebrik etti. Kendisine çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Başarımız tüm Türkiye’ye ve Düzce’mize armağanımız olsun.”



Haber: H.GÜRSOY