Bölgesel Amatörde inatla haklarını arayan takımlar 23-07-2020 tarihinde bir telekonferans gerçekleştirerek Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşme düzenlediler. BAL takımları haklarının yendiğini öne sürdüler.

KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI İKNA ETTİ

BAL takımları telekonferans şeklinde yapılan görüşmede Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ikna etti. Bakan Kasapoğlu, “Sizleri dinledim ve sorununuz ile bizzat kendim ilgileneceğim, haklarınızı TFF’ye söyleyeceğim dedi. Kütahya, Edirne, Tekirdağ, Siirt , Adıyaman, Isparta Çankırı ve Ceyhan temsilcileri Spor Bakanı Kasapoğlu’nuna teşekkür etti.

DÜZCE İLİNİN GERÇEKLERİ

Birçok takımın Vekilleri ve Belediye Başkanları Spor Bakanı ile görüşürken Düzce Milletvekillerinin Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün ve diğer mülki amirlerinin Düzcespor haklarının yenmesini sadece sosyal medyada yaptıkları paylaşım ile duyurdular. Yapılan bu paylaşımların bir işe yaramadığı görüldü. Düzce ilinde bulunan partilerin yaptığı konuşmalar Düzce ilinde kalırken BAL takımlarının Spor Bakanı ile görüşmesi Düzce ilinin ne kadar sahipsiz bırakıldığını gösterdi.