Bu güne kadar elde ettiği  başarılarıyla Türkiye’nin ve ilimizin gurur kaynağı olan Düzce Aksuspor Sporcusu Bediha Taçyıldız Birleşik Arap Emirliklerinin Başkenti Abu Daibi’de Milli Takım Formasıyla katıldığı, Büyükler  Muay Thaı  Şampiyonasında çıktığı ringde 63.5 kiloda rakiplerini yenerek başarısına bir yenisin daha ekledi ve  bir kez daha İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletti. Düzce’nin sporcusu Bediha Taçyıldız Birleşik Arap Emirliklerinde elde ettiği  bu başarısı ile kariyerine 6. Kez Dünya Şampiyonluğunu da katmış oldu. 

DÜZCE’NİN SPORCUSU

Bedia Taçyıldız 6. Kez Dünya şampiyonu oldu. Birleşik Arap Emirlikleri Başkenti Abu Dabi’de yapılan Büyükler Muay Thai Dünya Şampiyonasında Düzce Aksuspor Kulübü Sporcusu Bedia Taçyıldız 63.5 kiloda Dünya şampiyonu oldu ve istiklal marşımızı çaldırdı. Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezonu Taçyıldız daha önce 5 kez Dünya şampiyonu oldu. .Bedia Taçyıldız son olarak 2021 yılında Bangokta yapılan Dünya şampiyonasında da altın madalya kazandı.

 4 KEZ AVRUPA, 6 KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU

 Bedia Taçyıldız yüksek öğrenimini Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakutlesinde tamamladı. 4 Kez Avrupa, 6 Kez Dünya şampiyonu olan Bedia Taçyıldız Muay Thai tarihinin en başarılı sporcusu olarak unvanını sürdürüyor.

Haber: Harun Can Şerbetçi