Bolu Termal tesislerinde 3. kamp döneminde yeni sezona hazırlanan Düzcespor, bir yandan da hazırlık maçlarına devam ediyor.

Düzcespor, bu hazırlık maçlarında 5-6 Eylül’de başlayacak lig için ideal tertibini bulmanın hesaplarını yapıyor.   Teknik Direktör Yavuz İncedal ve teknik ekip, bir yandan da yeni transferler ile geçen sezon sonunda yeniden anlaşma sağlanan futbolcular arasından en iyi takımı kurmak ve eksikliklerde tespit etmeye çalışıyor.

Düzcespor 3. hazırlık maçını 2. Lig Beyaz Gurup ekiplerinden Ergün Pembe’nin çalıştırdığı Tarsus İdman Yurdu ile yaptı.   Gerede Esentepe’de oynan maçta, takımımız, rakibi karşısına Semih, Dede, Onur, Emre, Mikail, Erdi, Oğuzhan, Nevzat, Samet ve Murat ilk 11’i ile çıktı. Rakip Tarsus İdman Yurdu, 5. Dakikada Yasin’in ayağından 1 gol buldu. 16. dakika da Alperen takımını ikinci golünü attı.  Tarsus İdman yurdu,  35. Dakikada Okan’ın attığı golle 3- öne geçen geçti.

İlk yarı bu skorla son budu.

Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği maçın ikinci yarısında, Teknik Adam Yavuz İncedal ve ekibi oyuncu değişikliklerine gitti.

Takımımız, Mikail’in yerine, Batuhan’ı, Dede’nin yerine Berkhan’ı, Oğuzhan’ın yerine Muhammed Enes’i, Murat’ın yerine önce Tugay’ı, Tugay’ın yerine ise Furkan’ı alarak maça devam etti.

Düzcespor, bu yarıda, ikinci yarıya nazaran daha iyi futbol oynayıp rakip kalede tehlikeli pozisyonlar oluşturdu. Düzcespor, bu baskısının mükafatını genç Furkan’ın ayağından bularak, skoru 3-1 yaptı.

Maçta başka gol olmayınca, Düzcespor, 3. Hazırlık maçından 3-1 mağlup ayrıldı.

Haber/foto: Harun Can Şerbetçi.