11. GALİBİYETİ GETİREN KADRO

Düzcespor, 26. hafta maçında Düzce 18 Temmuz Stadı’nda, güzel bir havada, müthiş bir taraftar desteğiyle oynandığı maçta, sezonun ilk yarısının 7. haftasında yenildiği 68. Aksaray Belediyespor’u maçın ikinci yarısının son çeyreğinde peş peşe attığı iki enfes golle 2-0 yenerek, hem rakibinden ilk maçın rövanşını aldı, hem iç saha galibiyet serisini hem de liderliğini bir maç eksiğiyle sürdürdü. 

Düzcespor maça; Ersin Aydın, Dede Çelik, Semih Üstün, Mikail Koçak,  Murat Gürbüzerol, Oğuzhan Erdoğan, Onur Civelek, Erçin Ilgaz, Recep Kalkan, Nevzat Bilen ve Emre Bekir ilk 11’i ile sahaya çıktı. Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal ikinci yarının hemen başında Onur Çivelek’in yerine Samet Eker’i, 60. dakikada da Semih Üstün’ün yerine Muhammed Rıdvan Özdemir’i sahaya sürdü. 

Tecrübeli teknik adam İncedal, 63. dakikada rakiple çarpışarak sakatlanan ve ambulansla hastaneye kaldıran Murat Gürbüzerol’un yerine, Timur Kosovalı’yı,  ikinci yarının ilerleyen dakikalarında, Erçin Ilgaz’ın yerine Alperen Özşahin’i, Oğuzhan Erdoğan’ın yerine de Osman Boz’u oyuna aldı.

DÜZCESPOR İLE ŞAKAYA GELMEZ

Düzce Valisi Cevdet Atay’ın da protokol tribünün de izlediği maçta, Düzcespor ilk yarıda 3 gol pozisyonundan yaralanamadı.  Rakip 68 Aksaray Belediyespor’un beraberliğe razı bir oyun anlayışı içinde oynanan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Düzcespor, ikinci yarının hemen başında, Onur Şirin’in yerine, Samet Eker’i oyuna aldı. Bu oyuncunun girmesiyle Düzcespor’un rakip kalede atakları ve pozisyonları arttı. 

TİMUR KOSOVALI ATTIĞI GOLLE SİFTAH YAPTI, OĞUZHAN ERDOĞAN KLASINI KONUŞTURDU

Bir çok gol pozisyonu yakalan kırmızı lacivertli takım, rakibiyle girdiği ikili mücadele sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan golcü oyuncusu Murat Gürbüzerol’un yerine oyuna giren yeni transfer Timur Kosovalı, nefis bir ara pasıyla önünden bulduğu topu yerden şık bir vuruşla gole çevirdi. Timur Kosovalı, bu golle hem ilk golünü atmış oldu, hem de takımını 1-0 öne geçirmiş oldu.

Bu golle tribünlerde coşku başladı. 78. dakikada bu defa Oğuzhan Erdoğan sahneye çıkarak yine, adrese teslim bir pasla ve enfes bir vuruşla takımına 2. golü kazandırdı. 6 dakika ilave edilen maçın son anlarında da pozisyon bulan taraf Düzcespor’du ancak 3. golü bulamadı.

Rakip 68 Aksaray’ın birkaç gollük pozisyonu vardı. Bu pozisyonlara kaleci Ersin ve defansımız izin vermedi. Maç da bu skorla son buldu. Düzcespor böylece, puanını 51. yaptı ve liderliğine devam etti.  

HER MAÇIMIZ BAYRAM HAVASINDA

Maçın bitiminin ardından taraftarlar ve futbolcular arasında karşılıklı kutlamalar vardı.  Düzcespor’un ilk golünü atan Timur Kosovalı’yı tüm futbolcu ve teknik heyet kutlayarak sevincine ortak oldu. 

Bu kutlamalara Düzcespor’un başarılı Teknik Direktörü Yavuz İncedal da dahil oldu. İncedal, futbolcular ve teknik heyetiyle maraton tribününe giderek taraftarlarla 3’lü çektirdi. Maçtan sonra kutlamalara futbolcular, saha ortasında daire oluşturarak kendi aralarında meşhur üçlü tezahüratını çektikten sonra soyunma odasına gitti.

5 MAÇTAKİ SONUÇLAR

Düzcespor’un yer alığı 3.lig 2. Grup’ta fikstür gereği 19 Şubat Cumartesi günü 5 maç oynandı.

Bu maçların sonucu ise şöyle:  52 Orduspor:1-  Iğdırspor:0,  Darıca Gençlerbirliği:1- Beyoğlu Yeni Çarşı:0,  Yomraspor:1- Alanya Kestel:4, Çarşambaspor:1- Kızılcabölükspor:0.

HABER:  Harun Can ŞERBETÇİ