18 Temmuz Stadı'nda oynanan Düzcespor ile Keçiörengücü arasındaki maç her iki takımında kontrollü oyunuyla başladı. Maçın ilk dakikalarında etkili olan taraf Düzcespor olurken takım maçın 6. dakikasında Reşit'in attığı golle 1-0 öne geçti. Düzcespor,  attığı golün sevincini yaşamaya fırsat bulamadı ve Keçiörengücü takımından Bülent'in 7. dakika da attığı golle karşılaşma 1-1 oldu. Daha sonraki dakikalarda iki takımda kontrollü oyununu sürdürürken yakaladığı gol pozisyonunu kaçırmayan Keçiörenspor 35. dakikada Zülküf'ün attığı golle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da karşılıklı ataklarda geçerken iki takımdan kontrollü oyununu bırakmadı.. Düzcespor, ikinci yarının ortalarında oyunun seyirini kendi lehine çevirmeyi başardı ama beraberliği sağlayacak golü bulamadı.

Maçın bu sonuçla biteceği tahmin edilirken etkili oyununa devam eden Düzcespor, 88. dakika da bu oyununu Faruk'un attığı golle süslemeyi başardı. Karşılaşmanın kalan kısmında bir değişiklik olmayınca iki takımda bir puana razı oldu ve karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi.