Yazı metni

Düzcespor’un 3. lige yükselmesi ile 1. amatör play off futbol ligini 3. sırada tamamlayan Doğanlıspor Süper Amatör liginde mücadele etme hakkı kazandı.

 

2007-2008 sezonu 1.Amatör futbol ligi A grubunda mücadele eden Doğanlıspor grubunu Düzce Gençlikspor’un 1 sıra üstünde averajla 3. sırada tamamlayarak play offa kalma şansını elde etti.

Play off liginde son maçını Aydınpınarspor ile oynayan Doğanlıspor karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılınca ligi 10 puan ile 3. sırada tamamlayarak Süper Amatör ligine yükselme şansını kaybetmişti.

Tek umudu Düzcespor’un 3. lige yükselmesi olan Doğanlı takımında umutlar gerçeğe dönüştü ve Düzcespor 5 yıldır mücadele ettiği Süper amatör Liginden sıyrılarak profesyonel lige adım attı. Bu durum ile Süper Amatör liginde yükselme hakkı kazanan Doğanlıspor büyük sevinç yaşadı.

 

2008-2009 süper amatör liginde mücadele edecek olan Doğanlıspor üst lige yükselmenin mutluluğunu yaşarken Yeni Taşköprüspor ve Gümüşova Belediyespor takımları bu sevinci daha önceden yaşamışlardı.