3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan ve  48 puanla lider olan Düzcespor, 26. hafta maçında, sezonun ilk yarısının 7. haftasında deplasmanda 3-0 yenildiği 68 Aksarayspor ile 19 Şubat Cumartesi günü, 18 Temmuz Stadı’nda, karşılaşacak. 

25. hafta maçında deplasmanda Kuşadasıspor’u 3-0 yenip en yakın takipçisi İskenderunspor ile puan farkını 1’e çıkararak  bir maç eksiği ile  liderlik koltuğuna oturarak moral bulan, Düzcespor’un hedefi, seyircisinin desteğini de arkasına alarak, 68 Aksarayspor’u yenip  hem ilk maçın rövanşını almak hem de 10 maçlık iç saha galibiyet serisini 11’e çıkarmak.

YAVUZ İNCEDAL, TAKIMI BU MAÇA HAZIRLADI

Düzcespor, deneyimli teknik adam Yavuz İncedal ve teknik heyet nezaretinde bu maç için hazırlıklarını hafta başından bu yana sürdü.  Kırmızı lacivertli takımda, 36 puanla 6. sırada yer alan ve play off grubunda yer almak isteyen 68 Aksarayspor maçı öncesi, kadrosunda eksik futbolcu bulunmuyor.

BİLETLER SATIŞTA

Düzcespor’un 68 Aksarayspor maçının biletleri ise 17 Şubat Perşembe gününden itibaren, Düzcespor satış mağazında kale arkası 10 lira, maraton tribünü 30 lira ve kapalı tribün ise 50 lira olmak üzere satışı çıkartıldı. Biletler, maç günü de stat girişinde satılmaya devam edecek. 19 Şubat Cumartesi günü, saat 13.00’te Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan Düzcespor- 68 Aksarayspor maçının da hakemi belli oldu.  Bu maça İstanbul bölgesinden Sercan Yılmaz’ın atandığı ifade edildi.

26. HAFTADA ZORLU MAÇLAR VAR

Düzcespor’un yer aldığı 3. Lig 2. Grup’ta 26. Haftada önemli maçlar var. Şampiyonluk yarışında yer alan ve geçen hafta evinde İskenderunspor’u  2-1 yenerek 3. sıradaki yerini koruyan Iğdırspor,  37 puanla 4. sırada yer alan 52 Orduspor ile 20 Şubat Pazar günü Ordu Stadı’nda karşılaşacak.  Bu grupta bir zorlu maç da geçen hafta deplasmanda Iğdırspor’a yenilerek haftalar sonra liderlik koltuğunu Düzcespor’a bırakan, şampiyonluk adaylarından İskenderunspor ise kendi sahasında 23 puanla 15 sıraya gerileyen ve şiddetle puana ihtiyacı bulunan Bayrampaşaspor ile kendi evinde puan mücadelesi yapacak. Yine bu grubun sürpriz takımlarından son haftalarda aldığı sonuçlarla 37 puan yaparak, 5. sıraya yerleşen, Şile Yıldızspor da kendi evinde, Düzcespor’un geçen hafta deplasmanda 3-0 yendiği, 33 puanla 7. sırada yer alan Kuşadasıspor ile karşılaşacak.

5 MAÇ CUMARTESİ, 4 MAÇ PAZAR GÜNÜ

Diğer yandan 3. Lig 2. Grup’ta fikstür gereği, 5 maç 19 Şubat Cumartesi günü; 4 maç ise 20 Şubat Pazar günü oynayacak. Bu maçların tamamı saat 13.00’te başlayacak.  

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ