“Geriye düştüğümüz de risk alıyoruz “

“Karşıya maçı oyun anlamında bizi tatmin eden bir oyun oldu” diyen teknik direktör Mehmet Kenan Öztürk “ sadece oyunu skora yansıtamadık. Bunun nedeni de ilk golü atan taraf biz olmuyoruz. Geriye düşünce de risk alıyoruz. Dün de golü bulduk ama biraz daha erken bulsaydık eminim ki gerekli skoru yakalayabilirdik. Yediğimiz golde eksiklerimiz vardı o pozisyonu takip etmeliydik. Maçtan önce de uyardık arkadaşlar hava ıslak topu takip edelim. Hem defansta hem ofansta kaleciden döner, direkten döner rakipten döner. Oyunun belirli bir bölümünden sonra rakibi ortadan delemeyeceğimizi de gördük. Onun için kenarlara indik. Hatta değişikliklere de gittik. Enver ve kemal değişikliği yaptık. İsmail’i de çift forvete gittik nitekim golü de bulduk. Kazanamıyorsan kaybetmemek lazım. Bir puan bile çok önemli” dedi.

 “Maçın nasıl oynandığını maç sonunda taraftarımız bize gösterdi.”

İlk beş dakika hariç 85 dakika üstün oynadığımız bir maçtı diyerek söz alan Kadıoğlu “ Bir seyirci ne ister heyecanı, agresifliği ve kazanma arzusunu ister. O kazanma arzusunun hepsini bize takımımız yaşattı.  Rakibin tek pozisyonu gol oldu. Buraya gelen hiçbir hakemin bir takımın kazanma arzusu ve hırsına engelleyecek hareketlerle bulunacağını görmemiştim. Dün bize en büyük engel hakemdi.” Dedi.

“Hakem Sorunu hep yaşadığımız sorun”

Murat Yavuz “maçın hakemi maalesef oyunun büyük bölümünde taktir haklarını hep karşı taraf lehine kullandı. Bu hep yaşadığımız bir sorun” dedi.

“Hakemin İsmet Arzuman’dan etkilendiğini düşünüyorum”

“Sakin insanım ama dünkü maçta çileden çıktım.” Diyen başarılı teknik direktör Öztürk “ Dün maçta hakemle şöyle bir diyaloğumuz oldu. Çizgimi kaybettim bana dedi ki çizgini kaybetmemeni istiyorum. Bende senin doğru maç yönetmeni istiyorum dedim.  Karşıyaka’nın sportif direktörü İsmet Arzuman uzun yıllar eski hakem, hakem komitesinin içinde devamlı olan gücü ve etkisi olan birisi, sabahki eş güdüm toplantısına da İsmet Arzuman katılmış. Hakem onu orada onu görünce biraz etkilenmiş gibi geldi bana. ikinci yarıda kritik hatalar yaptı diye düşünüyorum.”

 

“Oyuncularımız Düzcespor’u seviyor”

“Antrenman sahası konusunda sıkıntımız var.” Tespitinde bulunan Teknik Adam “ Taşköprü’yü kullanıyoruz, yakında bir saha varmış herhalde onunla ilgili çalışmalar var. İyinin ötesinde taraftarımız var. Dün öyle bir tezahüratlar yaptılar ki sırtıma formayı geçirip sahaya çıkasım geldi.  Onurlu kişilikli bir futbolcu kadromuz var. Taraftarlarımız şunu bilsinler oyuncularımız Düzcespor’u seviyorlar. En çok kırıldığım konu zaman zaman tribünden benim arkamdan çok eleştiri geliyor. Futbolcularım bunları duyuyor. Gelin benim üzerimden takıma zarar vermeyin ” dedi.

“Özgür Sağlam daima yanımızda durdu”

“Sağlam bir başkanımız var geldiğimden beri arkamda durdu” diyen Öztürk “Bu hoca ile başarıya gideceğime inanıyorum dedi. Çalıştığım ender insanlardan bir tanesi. Biliyorsunuz soyunma odasına girip taktik veren başkanlar bile var.  Devre arasında konuştuk iki tane yol var önümüzde transferi açıp mevcut oyuncular gidecek. Yâda mevcut oyuncuları tutacağız transfer kapalı kalacak hangisi daha uygun bende bildiğimiz oyuncuların kalması daha mantıklı. Mevcut oyuncuların bütün alacakları mı yok, çocuklar yine fedakarlık yaptılar işte bu konuda Özgür başkan Ömer Arslan olsun. Uğur Kurtuluş özverili çalışmaları ile bu konuyu çözdük” dedi.

“İlk golü bulmakta zorluk çekiyoruz”

“Dış saha da genelde ikinci bölgede takımı kabul ediyoruz içeride daha önde” tespitinde bulunan Öztürk “ İlk golü bulmada zorluk çekiyoruz. Daha hızlı çıkıyoruz daha hızlı oyuncularımız var. Bunu deplasmanda daha rahat yapıyoruz. Zaman zaman iç sahada baskı yapmada sıkıntı yaşıyoruz. “

“Irkçı Bir söylem”

“Şu maç ile alakalı üzüldüğüm bir şeyi dile getireyim” diyerek sitemini belirten teknik adama “arkadan bir tanesi Enver için bana dedi ki Düzceli olduğu için mi oynatmıyorsun. Bu ırkçı bir söylem kabul edilemez bir şey. Birde şuanda Düzcespor’un başarısını benden daha çok isteyen bir tane adam gösterin. En çok isteyen benim. Niye hocası benim belki benim burada yapacaklarım önümüzdeki üç beş seneyi kurtaracak. Buradaki karnem bana ışık tutacak. Ben burada belki herkesten daha çok Düzceliyim çünkü çoluk çocuğumun ekmeğini buradan götürüyorum. Oynayan futbolcu arkadaşlarım da öyle. Bu çocukları benim üzerinden yaralamayalım rencide etmeyelim” dedi.

“ Çok duygulandım”

“Mutluluk bazen çok pahalıdır bazen de çok ucuzdur” diyen teknik direktör Öztürk “. Eren kardeşimizi de böyle mutlu ettik. Bende çok duygulandım. Eren’in tribünlere çağrıldığı an içim kabardı. Sağlık problemlerini inşallah atlatacak. Gururla zamanında böyle yaptım diyebilecek yani.“



“Alt yapılar kulüplerin kurtuluşu”

“Alt yapılara ağırlık vermek zorundayız” şeklinde konuşan Kenan Öztürk “ Alt yapılar kulüplerin kurtuluşu. Bir Ozan Kabak örneği var. Altı ay da bir adam 12 milyon Euro yapıyorsa demek ki çıkabilir yani.  Bu hafta Bayern Münih’e karşı maçını da izledim. Dünya genelinde alt yapı oyuncularını oynatma da sonuncu. 30 yaş üstü yabancı oyuncu oynatma da da Dünya’da üçüncü sırada yer alıyoruz. Gelir anlamında ise Dünya’da süper lig altıncı sırada” dedi

SPOR SERVİSİ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ