Geçen hafta oynadığı Alanya Kestelspor maçında kendi taraftarı önünde 3 puana ulaşarak 3. Lig 2. Grup’ta lideri Düzcespor, sezonun 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Siirt İl Özel İdare maçının hazırlıklarını 5 Kasım Cuma gününe kadar Teknik Direktör Yavuz İncedal nezaretinde devam edecek.  

İç sahada galibiyet serisine devam eden ve 2. defa liderlik koltuğuna oturan Düzcespor’da  moraller yerinde. Deplasman fobisini Kızılcabölük maçında kırarak ilk galibiyetini alan ve 7 Kasım Pazar günü, 1 maç eksiği ile 7 puanla 11. sırada yer alan Siirt İl Özel İdarespor’u da yenerek hem deplasman galibiyetlerine devam etmek hem de liderliğini sürdürmek isteyen Düzcespor’da hedef 3 puan.

Düzcespor’da bu maç öncesi Mikail Koçak’ın hafif sakatlığının sürdüğü öğrenildi. Kırmızı-lacivertli takımımız da Kestel maçında çift sarı kart görerek oyun dışı kalan Dede Çelik’ten başka eksik futbolcu bulunmuyor. Düzcespor,  zorlu Siirt Özel İdarespor maçı için 6 Kasım Cumartesi günü kendisine ait otobüsle yola çıkarak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçakla Siirt’e ulaşacak. Siirt İl Özel İdarespor maçı, Siirt Atatürk Stadı’nda, pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ