Bugün 13:00'da başlayan Düzcespor - Bayrampaşaspor A.Ş. maçında takımların sahaya çıkacağı ilk 11'ler belli oldu. 2020-2021 Sezonu 23. Haftasında Düzce 18 Temmuz Stadyumunda oynanacak müsabakayı Gökhan Özbulut yönetti. Düzcespor - Bayrampaşaspor A.Ş. karşılaşması oncurtv.com üzerinden dakika dakika canlı anlatım ile yayınlandı. Karşılaşma 1-0'lık Bayrampaşaspor A.Ş. üstünlüğüyle sona erdi. Düzcespor aldığı bu malubiyetle birlikte 38 puan ile 5. sıraya geriledi. Bayrampaşaspor ise aldığı bu galibiyet ile puanını 32'ye yükselterek 7. sırada konumlandı.

İŞTE İLK 11'LER

Düzcespor: Adem Doğan, Furkan Kaçar, Ebu Sıddık Çelik, Osman Boz, Malik Karaahmet, Nevzat Bilen, Abdullah Karmil, Barış Bozdilki, Bilal Gülden, Mutlu Güler, Onur Demir Teknik Direktör: Osman Özdemir

Bayrampaşaspor A.Ş.: Mustafa Kutay Pekşen, Nasrullah Dedemen, Emincan Konuk, Mustafa Yılmaz, Mertcan Aktaş, Batuhan Boyoğlu, Hasan Kaya, Samet Karakoç, Kerem Çalışkan, Burçak Özkanca, Yusuf Emre Alyaprak Teknik Direktör: Mehmet Erdal Alpaslan

DAKİKA DAKİKA CANLI ANLATIM

DAKİKA 1' - Düzcespor karşılaşmaya etkili başladı ve ilk köşe vuruşunu kazandı. Sağ taraftan Düzcespor'un köşe vuruşunu Barış kullandı fakat bu köşe vuruşundan sonuç alınamadı.

DAKİKA 5' - Kırmızı lacivertli ekibin atağında Nevzat'ın sert şutu Bayrampaşaspor kalecisinden döndü, dönen topu Mutlu kaleye yollayamadı.

DAKİKA 11' - Bayrampaşaspor'un etkili atağında kalemize çekilen şutu kalecimiz Furkan çıkardı.

DAKİKA 20' - Bayrampaşaspor cephesinden kullanılan köşe vuruşu sonucunda net gol pozisyonundan yararlanılamadı.

DAKİKA 25' - Bayrampaşaspor Burçak ile kullandığı serbest vuruştan sonuç alamadı.

DAKİKA 42' - Düzcespor tarafından kullanılan köşe vuruşundan sonuç alınamadı. Bu köşe vuruşunun ardından Bayrampaşaspor'da kullandığı köşe vuruşundan sonuç alamadı.

DAKİKA 43' - Düzcespor kalecisi Furkan, topu ceza sahasının dışında eliyle aldığı için karşılaşmanın hakemi kaleci Furkan'a kırmızı kart göstererek Furkan'ı oyun dışı bıraktı. Düzcespor'da bu sebepten ötürü Barış oyundan çıkarak kaleye Orhan geçti. Düzcespor karşılaşmaya 10 kişi devam edecek.

DAKİKA 45' - İLK YARI SONUCU: DÜZCESPOR 0 - 0 BAYRAMPAŞASPOR

DAKİKA 46' - Karşılaşmanın ikinci yarısı hakemin ilk düdüğüyle başladı.

DAKİKA 55' - Karşılaşmanın hakemi Gökhan Özbulut, penaltı kararı vererek beyaz noktayı gösterdi.

GOL! - DAKİKA 59' - Bayrampaşaspor'da Mustafa Yılmaz kullandığı penaltı vuruşunu gole çevirerek takımını Düzcespor karşısında 1-0 öne geçirdi.

DAKİKA 62' - Düzcespor cephesinden karşılaşmanın hakemi Gökhan Özbulut'a yoğun şekilde tepkiler sürüyor.

DAKİKA 66' - Düzcespor, Bilal ile kullandığı köşe vuruşundan sonuç alamadı.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ / DAKİKA 70' - Düzcespor'da Bilal oyundan çıkarak yerini Ömer Faruk'a bırakıyor.

DAKİKA 75' - Düzcespor'un etkili atağında Nevzat'ın sert şutu Bayrampaşaspor kalecisinde kaldı.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ / DAKİKA 78' - Kırmızı lacivertli ekipte Osman Boz, yerini Metin Sevinç'e bırakıyor.

DAKİKA 85' - Düzcespor baskılı oyunuyla rakibi Bayrampaşaspor'a yüklenmeye devam ediyor.

DAKİKA 90+1' - Karşılaşmanın hakemi Özbulut, müsabakanın sonuna 5 dakika ilave ediyor.

DAKİKA 90+5' - Karşılaşma 1-0'lık Bayrampaşaspor A.Ş. üstünlüğüyle sona erdi. Düzcespor aldığı bu malubiyetle birlikte 38 puan ile 5. sıraya geriledi. Bayrampaşaspor ise aldığı bu galibiyet ile puanını 32'ye yükselterek 7. sırada konumlandı.

MAÇ SONUCU: DÜZCESPOR 0 - 1 BAYRAMPAŞASPOR

TFF 3. Lig 4. Grubun 23. haftasının sonucunda alınan maç sonuçları ve güncel puan durumu şu şekilde: 

HABER: F. UÇAR