Öncü Ekranlarında yayınlanan ve Spor Koordinatörümüz Hasan Kaya'nın hazırlayıp sunduğu “Sportmence” programına canlı telefon bağlantısı ile katılan Bülent Topuzoğlu, Orhangazi Maçı, Düzcespor ve yönetim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Orhangazi maçında ikinci yarı konsantre olamadık...

Orhangazi maçını değerlendiren Topuzoğlu, yaşanan mali sıkıntılara gönderme yaparak maçtan önce oyuncularla bir konuşma yaptığını, maçı kazanmaları gerektiğini, diğer sorunların bugün yarın çözülebileceğini, ancak puan kayıplarının ileride telafisinin güç olacağıni dile getirdiğini ifade etti.

Rakibin Düzcespor'dan güçlü bir takım olmadığını, nitekim ilk yarıda baskılı oynayan tarafın kendileri olduğunu söyledi. Bireysel bir hata nedeniyle olmayacak bir gol yediklerini, ancak oyundan kopmayarak golü bulduklarını söyleyen Topuzoğlu soyunma odasına karşılaşmayı kazanacaklarına inanarak gittiğini, ancak yine bireysel bir hatadan dolayı aptalca bir gol yediklerini, bundan sonra rakibin kontratak oyunu tercih ettiğini Düzcespor'un ise risk almak zorunda kaldığını kaydetti.

İkinci yarıda konsantrasyon eksikliğinin iyice ortaya çıktığını belirten Teknik Direktör Topuzoğlu, oyuncu değişikliklerini yaparak orta saha ve defanstan adam eksiltmek suretiyle forvete adam aldıklarını, ancak giren oyuncuların maça çıkanlar kadar hazır olmadığının görüldüğünü, sonucun bu şekilde sekillendiğini dile getirdi.

Oyuncular, Antalya'dan İzmir'den kimsenin hatırına gelmedi!

Kendisinin mazeret arkasına gizlenmek amacında olmadığını söyleyen Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, oyuncuların Antalya'dan, İzmir'den kimsenin hatırına gelmediğini, herkesin para kazanmak istediğini, çoluk çocuğunu getirdiğini söyleyerek, oyuncuların yaşadığı ekonomik sıkıntıların motivasyon eksikliğinin başlıca kaynağı olduğuna işaret etti.

Yaptığı açıklamadan sonra yönetimin yerinde kendisi olsa teknik direktörün görevine son vereceğini söyleyen Topuzoğlu, azat edilmeleri durumunda hem yönetimin hem de kendisi ve oyuncuların rahat edeceğini ifade etti.

Bir işi ya yaparsın ya yapmazsın bunun ortası olmaz!

Yönetime de ağır eleştiriler yönelten Topuzoğlu, Takımın Genel Kaptanı Selahattin Kudu'nun da bırakmaktan söz edip durduğunu iddia ederken, yönetimin deplasman maçlarına gelmediğini, bunun da oyuncular üzerinde olumsuz etkisi olduğunu söyledi.

Oyuncuların çoğunu kendisinin bulup getirdiğini belirten Teknik Direktör, antrenmanlara giderken oyunculardan utandığını söyledi. Selahattin Kudu'nun da “çocuklara sürekli yalan söylemekten” usandığını söylediğini iddia etti.

Yönetim Takımla İlgilenmiyor!

Kendisinin şampiyonluk sözü vermediğini söyleyen Topuzoğlu, trilyonlarca harcama yapılsa bile bunun garantisinin olmayacağını dile getirirken, yönetimin bu işi ya yapmasının ya da yapmaması gerektiğini, bunun ortasının olmadığını ifade etti. Yönetimin takımla ilgilenmediğini iddia eden Topuzoğlu, yönetime bu işe istekli olan birilerinin gelmesi gerektiğini de savundu.