Ligde oynadığı son iki mücadelede mağlup olan ve teknik direktör Taner Öcal ile yolları ayıran Düzcespor, yaralarını sarmak için gittiği Batman'dan 1 puanla dönüyor.

Karşılaşmaya teknik sorumlu Emre Baykal ve Erol Tolga idaresinde çıkan kırmızı lacivertliler sahaya kalede Çağrı savunmada Bedri, Zihni, Burçak, Tayfun orta sahada Ahmet, Oktay, Furkan, Serhat ileride Muzaffer tertibi ile çıktı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Batman Petrolspor 5.dk da Serhat ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Oyun üstünlüğünü eline geçiren Düzcespor aradığı golü bulamayınca maçın son dakikalarına ev sahibinin üstünlüğü ile girildi. Dakikalar 89'u gösterdiğinde temsilcimizde sahneye çıkan İsmail Türk frikikten gelen vuruşu güzel kullanarak beraberliği sağladı. Karşılaşmanın sonuna eklenen 6 dakikada iki takım da skor bulamayınca maç 1-1 beraberlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Düzcespor puanını 7'ye yükselterek ligdeki ilk beraberliğini elde etti. Düzcespor gelecek hafta kendi sahasında Çatalcaspor ile karşılaşacak.