Düzce’ye gelen Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Düzceliler’e Düzcespor’a destek verme çağrısı yaptı. Galatasaray Spor Kulübü’nde uzun yıllar yöneticilik de yapan Sarıgül, “Düzce’mize şöyle bir baktığımızda Düzcespor’u mutlaka çok üst noktalarda görmek istiyorum. Düzcespor’a destek verilmesini bütün Düzceliler’den rica ediyorum.” diye konuştu.

Sporun şehir kültürü için vazgeçilmez bir yeri olduğun u kaydeden Sarıgül, “Spor önemlidir. Yıllarca önemli bir spor kulübünde yöneticilik yaptık. Spor sanattır, kültürdür, barıştır. O ilçede o ilde gençlerin beraber olmaları, el ele olmaları için de bir vesiledir.” dedi.

TFF 2. Lig yolunda play-off turunda mücadele eden Düzcespor’a başarılar dileyen Sarıgül, “Bu nedenle Düzcespor’un başarılarıyla iftihar ediyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki maçları da kazanarak hak ettiği noktaya gelecek” ifadelerini kullandı.

TDP Lideri Sarıgül, daha önce de Düzcespor’a destek olmak amacıyla hazırlanan ‘DÜZCESPOR’ yazılı maskelerden satın alarak bir video mesajla tüm Düzceliler’e kampanyaya destek verme çağrısı yapmıştı.  

HABER: Mehmet GÜNESEN