.

Süper Amatör futbol Liginde mücadele eden Düzcespor devreyi kayıpsız olarak tamamladı. Bu sezon oluşturduğu kadro ile 3. lige yükselmek isteyen Düzcespor bu doğrultuda emin adımlarla ilerliyor. Profesyonel lige yükselmek için hazırlıklarını sürdüren Düzcespor takımı gerekirse takıma birkaç takviye daha yapacak. Takımın ilk devreyi kayıpsız olarak tamamlamasına rağmen oynanan futbolu beğenmediğini belirten Düzcespor antrenörü Zafer Göncüler ikinci devreye daha iyi hazırlanacaklarını söyledi. Göncüler, “8 maç oynadık ve 8 de 8 yaparak devreyi tamamladık. Ama oynanan futboldan memnun değilim. Düzcespor olarak iyi organize olup daha iyi oyun oynayabiliriz. Hedefimiz 3. lige çıkmak. Nisan ve mayıs ayında daha sıkı çalışmak zorundayız. Futbolcularıma güveniyorum. Tempomuzu biraz daha yükselterek daha büyük başarılara imza atabiliriz’ dedi.

Bu hafta Akyazıspor takımı ile hazırlık maçı oynayacaklarını ve ikinci devreye güçlü girmeleri için güçlü takımlarla oynamak istediklerini söyleyen Göncüler; Bu tür takımlarla maç yapmamız daha iyi hazırlanmamızı sağlayacak. Eksiklerimizi giderme fırsatı bulacağız’ dedi.

Daha önce profesyonel ligde oynamış bir oyuncunun antrenmanlara çıktığını söyleyen Göncüler, ‘eğer kendisini beğenirsek ve anlaşabilirsek takıma dahil edebiliriz. Onun haricinde araştırmalarımıza devam ediyoruz. Ocak ayı içinde takıma yarayış sağlayabilecek 1,2 oyuncu almayı düşünüyoruz. İnşallah aradığımız gibi oyuncular bulabiliriz. Çünkü biz Özgür’ü bu doğrultu da aldık. Fakat bize uyum sağlayamadı. Böyle bir hata daha yapmak istemiyoruz. Oyuncuları bakarak ve düşünerek almak istiyoruz. Çünkü boşa harcayacak beş kuruşumuz ve havaya atacak paramız yok.”diyerek hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.