Süper Amatör Futbol ligini yenilmez takım olarak birinci sırada tamamlayan Düzcespor 3. lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. 5 yıldır amatör ligde mücadele eden Düzcespor profesyonel futbol özlemini bu sene 3. lige çıkarak gidermek istiyor. Maddi nedenden dolayı transfer işlemini gerçekleştiremeyen Düzcespor kendi bütçesine göre aradığı oyuncuyu bulamadı. Aynı kadro ile yoluna devam edecek olan Düzcespor takımı grup maçları için hazırlıklarına başladı. Tam kadro ile antrenmanlara başlayan Düzcespor grup maçları öncesi kampa girecek.

Nisan ayında yapılacak olan grup maçları için hazırlıklarını sürdüren Düzcespor bu sene hedefini büyüterek 3. lige yükselmek ve 5 yıldır mücadele ettiği amatör ligden terfi etmek istiyor. Grup maçları hazırlıkları doğrultusunda Düzcespor profesyonel takımlar ile hazırlık maçları oynayacak.

Ara transfer döneminde kendilerine ve bütçelerine uygun oyuncu bulamadıkları için aynı kadro ile yollarına devam edeceklerini belirten Düzcespor Antrenörü Zafer Göncüler, “ara transfer döneminde kendimize ve takıma uygun oyuncu bulamadığımız için transfer işlemini gerçekleştiremedik. Aynı kadro ile yolumuza devam edeceğiz. Nisan ayında yapılacak olan grup maçları için tam kadro yeniden toplandık ve hazırlıklarımıza başladık. Hedefimiz olan 3.lige bu sene yükselerek Düzce’li futbolseverlerin profesyonel futbol özlemini gidermek ve hedefimize ulaşmak istiyoruz.”diye konuştu.