Geçtiğimiz hafta Düzcespor'a destek amaçlı başlatılan bağış kampanyasına destek verilmedi.

Amatör Spor Kulupleri İl Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce İli Sporunu Kalkındırma Vakfı Başkanı Selahattin Kudu ve Futbol İl temsilcisi Bayram Ali Kubilay'ın birlikte başlattıkları kampanyaya hiç bağış yapılmadı. Kampanyanın başlatıldığı ilk gün bağış yapan Sadık Dik, Ahmet Aksan ve Sedat Demirağ Düzcespor'a katkı amacıyla bağışta bulundular. Maddi açıdan zor günler geçiren Düzcespor'a destek amacıyla başlatılan kampanya için bir araya gelen bu isimlerin yaptıkları bağışların dışında bugüne kadar herhangi bir kişi, kurum ve kuruluştan bağış gelmedi.

Kampanyaya Düzcespor'u desteklemek adına ilgi gösterilmezken, kampanyayı daha geniş alana yaymak amacıyla Erdoğan Bıyık, Bayram Ali Kubilay ve Selahattin Kudu yarın akşam Öncü Televizyonu'nda Hasan Kaya tarafından hazırlanan Sportmence Programına katılacaklar. Program sırasında işadamlarının ve Düzcespor taraftarlarının canlı bağlantıya katılarak bağış da bulunması bekleniyor. Ayrıca Bıyık, Kubilay ve Kudu ile birlikte programa katılacak olan Düzcespor Başkanı Ümit Özmen'in de kulüp hakkında önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Kulüp başkanlığını görev aldığı günden bu yana Düzcespor adına herhangi bir açıklama yapmayan Özmen'in, kulübün içinde bulunduğu durum, futbolcuların gidişi ve ekonomik sorunlarla ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Düzcespor'un sorunlarının halledilmesi ve kulübün iyi günlerine geri dönmesi için başlatılan kampanya da, yapılacak olan bağışlar Ziraat Bankası 11965688- 5002 Nolu hesaba yatırılabilecek. Toplantı sırasında başlatılan Düzcespor için bağış kampanyasına ilk olarak Düzce İli Spor'unu Kalkınma ve Geliştirme Vakfı Başkanı Selahattin Kudu , ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Fotbol İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay bin Türk Lirası bağışta bulundular. Kampanyaya katılan ilk isimlerden biri olan Düzce Belediye Başkan aday adayı Sadık Dik bin Türk Lirası. Köprübaşıspor sponsoru ve yöneticisi Ahmet Aksan 100 Türk Lirası, Köprübaşıspor Antrenörü Sedat Demirağ 100 Türk Lirası bağışta bulunarak Düzcespor'a katkıda bulunmuşlardı.