Alınan yenilgiler, teknik direktör değişikliği, yönetimin istifa etmesi, ekonomik sıkıntılar derken giderek daha zor günler geçirmeye başlayan Düzcespor için destekler ve girişimler devam ediyor. Bugün yemekte biraraya gelen Düzce Valisi Bülent Kılınç, AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram ve İşadamı Sadık Dik'in ana gündem maddesi Düzcespor oldu.

“Düzcespor'da kaos ortamı var.”

Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Dücespor'un zor günler geçirdiğini belirterek, “Düzcespor'da kaos ortamı var. Takım çok kötü bir döneme girdi. Takım öyle bir haldeki üçüncü ligden tekrar amatör lige düşme gibi bir durumla karşı karşıyayız. Yönetimin istifa etmesi de bu kötü gidişatı olumsuz etkiledi. Bu boşluğu biran önce doldurmamız gerekiyor. Valimizle birlikte takım için neler yapabileceğimiz hakkında görüştük. Takım için girişimlere devam edeceğiz. Elektrik kesintisinin de yaşandığını duyduk. Bu konuda yapılan girişimler sayesinde çözüldü. Öğrendiğimiz kadarıyla Düzcespor'un elektriği yeniden açıldı. Bende bir Düzcespor voleybol oyuncusu olduğum takımımız için her şeyi yapacağız. Cani gönülden bağlandığımız Düzcespor'umuzun tekrar amatöre düşmesine kimsenin gönlü razı gelmez.” şeklinde konuştu.

“Elimizden geleni yapacağız.”

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram'da takımın içinde bulunduğu durumun farkında olduklarını söyleyerek “Düzce'deki spor alanlarına sahip çıkmamız gerekiyor. Şu an içinde bulunduğu durum gözönüne alındığında Düzcespor için bir şeyler yapmak gerektiği ortaya çıkıyor. Öncelikli olarak yeni yönetim oluşturulmalı. Her Düzceli gibi bizde takımımıza sahip çıkacağız.” dedi.

“Paranın ve takımın önünü açmalıyız.”

İşadamı Sadık Dik'te Düzcespor'un içinde bulunduğu durum karşısında üzgün olduğunu dile getirerek, “Herkes gibi bizde Düzcespor'umuza sahip çıkmalıyız. Herkesin takım için bir şeyler yapması gerekiyor. Öncelikle paranın ve takımın önünü açmalıyız.” ifadelerini kullandı.