Günlerdir merakla beklenen Düzcespor zirvesi gerçekleştirildi. Geçmişi başarılarla dolu olan ve yine üst ligleri zorladığı günlere geri dönmesi istenen Düzcespor’un art arda yaşadığı sıkıntıların sona ermesi için bu sabah D-100 Karayolu üzerinde bulunan bir otelde toplantı düzenlendi.



Kahvaltılı toplantıya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzcespor Kulüp Başkanı Cihat Algün, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz, bazı STK temsilcileri ve iş adamları katıldı.



​Yönetimin uzun süredir baş etmeye çalıştığı ancak tek başına altından kalkamadığı maddi sıkıntıların yanı sıra bir dönem transfer yasağı ile karşı karşıya olan Düzcespor’un giderek artan problemlerinin sona ermesi için bir masa etrafında toplanan ilgili kesimler, durum değerlendirmesi yaparak çözüm yollarını enine-boyuna tartıştı. Basına kapalı şekilde gerçekleştirilen toplantıdan Düzce Valisi Zülkif Dağlı başkanlığın bir komisyon kurulması ve gelir elde edilmesi için ticari yapıların arttırılması yönünde kararlar çıktı. Kararların detaylarını toplantı sonunda kameraların karşısına geçen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü anlattı.









Haber: C. ÜSTÜNER