İstanbul Caddesi üzerinde bulunan ve personel sıkıntısıyla bir süre kapalı kalan DüzcesporStore, geçtiğimiz günlerde Düzce yerel basınında spor denilince akla ilk gelen isimlerden olan Hasan Kaya’nın girişimi ile faaliyete başlamıştı.



Gönüllü olarak mağazada satış yapmaya başlayan Kaya ve basın mensupları, şimdi de bir kampanya ile kulübe destek olmayı hedefliyor. 22 Aralık Cumartesi (Yarın) saat 14.00 ve 17.00 saatleri arasında kulüp futbolcularının katılımı ile gerçekleştirilecek olan satış kampanyasına tüm taraftarları davet eden gazeteciler, bugünlerin hep birlikte aşılacağını vurguladı.



Taraftarların, Düzcespor’un yanında olduğunu göstereceği ve maddi destek sağlayabileceği bu etkinliğe tüm Düzce Halkı davet edilirken, sıkıntıların çözülmesi için de iş adamları ve siyasilerin katkı sağlaması gerektiği vurgulandı.



“DüzcesporStore’da bekliyoruz, nöbetteyiz”

Düzcespor’un zor günlerinde, kulübe fayda sağlamaya çalışarak satış mağazasında gönüllü çalışan, Hasan Kaya, “Ben kendi adıma ilgiden memnunum. Gelip toplu şekilde alışveriş yapanlar var. Bireysel olarak alışveriş yapanlar var. Bunun ne kadar katkısı olur? Yine katkı sağlar en azından Düzcespor’un mağazası kapalı kalmıyor. Bunun dışında kulübün diğer sıkıntıları, borçlar, transfer yasağı falan yönetim kurulunun aşması gereken işler. Bizim birinci önceliğimiz, 22 Aralık Cumartesi, saat 14.00’de siz basın mensubu arkadaşlarımızla, gazeteciler olarak DüzcesporStore’da bekliyoruz, nöbetteyiz. Kaptan Sabutay, Enver Ayyıldız gibi Düzce’de olan futbolcular burada olacaklar. Forma imzalayacaklar ve stantta bizimle birlikte görev yapacaklar” dedi.



“Tüm Düzcespor taraftarlarını burada görmek istiyoruz”

Düzcespor’a destek olunması için çağrıda bulunan Öncü Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve  Öncü TV’de yayınlanan Sportmence Programı’nı hazırlayıp sunan Murat Yavuz, “Hasan Abi önderliğinde, çok büyük bir gün, yarın bizleri bekliyor. Saat 14.00’da başlayacak ve 17.00’de bitecek olan bir program var. Tüm Düzcespor taraftarlarını burada görmek istiyoruz. Bizler medya kuruluşları olarak burada olacağız. İnşallah beklediğimizin fazlasıyla karşılığını almayı ümit ediyoruz. Takım kaptanımız ve şehirde olan futbolcu kardeşlerimiz de burada olacak. Düzcespor tek, Düzcespor bir aşk, bir sevda, başka bir Düzcespor yok. Bütün taraftarlarımızı yarınki organizasyona bekliyoruz” şeklinde konuştu.



“Bu bir pansuman niteliğinde; önemli olan büyük meblağlar”

Düzcespor’un bulunduğu buhrandan çıkması için iş adamları ve siyasilerin harekete geçmesi gerektiğini belirten spor muhabiri Kenan Işık, “Düzcespor tarihinin en zor dönemlerinde birini yaşıyor. Ara transfer yasağı gündemde, mevcut futbolcuların başka kulüplere gitmesi gündemde. Bu zor günlerde herkesin karınca kararınca sahip çıkması gerekiyor. Yarın saat 14.00’de Düzcespor ürünlerinin satıldığı mağazada taraftarlar, Düzcespor’u sevenler bir araya gelecek. Ellerinden geldiğince katkı sağlayacaklar. Tabi bu bir pansuman niteliğinde, önemli olan büyük meblağlar”ifadelerine kullandı.

Haber: İ. İ. AYDOĞDU













Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ