Şereflioğlu Düzcespor'u ilk defa izlediğini  belirterek havanın çok sıcak olması nedeniyle bu sıcak havada mücadele eden iki takım oyuncularını kutladığını söyledi.Teknik sorumlu Kenan Şereflioğlu Düzcespor'un oynadığı oyunu beğenmediğini dile getirerek rakip Erzin Belediyespor'un çok kötü bir takım olduğunu  ve eğer takımlar böyle kötü ise Düzcesporun bu halinin bile ilk 5'e gireceğini ifade etti.
Şereflioğlu Nurettin Zafer stadının soyunma odalarının önünün beton zeminin olması nedeniyle  oyunculara zarar verdiğini bu alana suni çim yapılmasının oyuncuları sakatlıktan uzak tutacağını söyledi.
Düzcespor U 19 takımını çalıştıran Şereflioğlu Düzcespor Akademi ligi ile ilgili bu ayın 20 sinde maçların başlayacağını U 14 ve  U 15  takımlarının 4-5 yıl çalıştığında Düzcespora birçok oyuncunun kazandıralacağını belirtti.
 Şereflioğlu  Bölgesel lig için de Akaçokaca'da oynanan maçlarda takımları seyrettiğini dile getirerek takımların birbirlerine yakın takımlar olduğunu Serdivanspor ve Yeniçağsporun çok genç  takımlar olduğunu Ereğli Belediyespor 'un ise bunlarda biraz daha iyi takım olduğunu söyledi.