Bölgesel amatör futbol ligi temsilcimiz Beyköy Belediyespor'da 1. etap çalışmaları bitti. Tarihinde 3. Kez Zıraat Türkiye kupasında mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Yıldırım 1. etap çalışmalarında daha çok krosa ağırlık verildiğini belirtti.


Sabah akşam çift idman yapılarak çalışmaların devam edildiğini ifade eden Beyköy Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Yıldırım “ Toplam 14 idmanla 1. etap çalışmasını bitirdik. Sezon başında aramıza katılan bazı gençlerle yollarımızı ayırdık. Yeni gelen oyunculardan Kahraman Tosun Bahadır aramıza katıldı. Diğer oyunculara iki gün izin verdik. Ama Kahramanla çalışmalara devam ediliyor. “ dedi. İkinci etap çalışmasının pazartesi akşamı kendi tesislerinde başlayacağını belirten teknik direktörü Yıldırım, “2. etapda genelde kuvvet ve saha çalışmaları olacak. Önümüzdeki haftadan itibaren, 2. etap sonunda hazırlık maçları ile devam edilecek. Ziraat Türkiye kupası maçı olduğundan dolayı hazırlık maçlarına erken başlamak zorundayız.” diye konuştu. Takımda uyum sorunu olduğunu dile getiren Yıldırım, “ Bir an önce takımın uyum sorununu halletmemmiz gerekiyor. Onun içinde çok çalışmalıyız.” dedi.


Düzcespor toplanamadı!


Yeni sezon için çalışmalara yarın başlayacak olan Düzcespor'da ise Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in katılımı olmadığı için yapılması gereken basın toplantısı ertelenmek zorunda kaldı.

Saatine az süre kala iptal edilen basın toplantısı yapılamayınca, alınması beklenen kararlar da beklemeye kaldı. Toplantının iptal olma sebebi olarak başkan Mehmet Keleş'in işinin çıkması gösterildi. Basın toplantısında yeni başkanları Mehmet Keleş'inde yer almasını istediklerini dile getiren Düzcespor yönetimi, basın toplantısının pazartesi veya Salı günü öğlen saatlerinde yapılmasını planladıklarını bildirdi. Öte yandan Federasyon tarafından grupların açıklanması ile birlikte Düzcespor'da bugün çalışmalar başlayacak. Sezonun başladığı ve bugün itibariyle Düzcespor'da çalışmaların start alacağını ifade eden Düzcespor'un Genel Kaptan basın sözcüsü Selahattin Kudu, bir iki transferin daha olacağını belirtti.

 

Haber;F.Yavuz