2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve şampiyonluk hedefleyen Düzcespor, kendi sahasında oynadığı müsabakasında, rakibi Isparta 32 FK’yi 1-0 yenerek, puanını 14’e çıkarttı. Hafta içi olması nedeniyle tribünlerin büyük bir kısmı boş kalırken, gelen takımlar takımını uzun süre alkışladı. Maçı protokol tribününde izleyenler arasında protokol mensupları ve Düzcespor yönetiminin yanı sıra takımımıza her zaman maddi-manevi tam destek veren Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven de vardı.

Futbolcuları tribünlere davet eden Düzcespor taraftarı, futbolculara moral verdi.

Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Düzcespor, henüz maçın başında Mehmet Özdıras’ın sürüklediği topu ceza sahasının sol tarafından attığı pası Yasin Ozan gole çevirerek Düzcespor’u 1-0 öne geçirdi. Üst üste gol 3 gol pozisyonu bulan Düzcespor, bu pozisyonlardan faydalanamazken rakip takımın en tehlikeli pozisyonu o 54 dakikada Muhammet tarafından kaleye gönderilen top oldu. Bu topu Düzcesporlu Kerem Kaya çizgi üzerinden çıkartarak gole izin vermedi.

Düzcespor 1-0 sona eren maçın 2. Yarısında da 1-0 korumak için mücadelesini sürdürdü. Rakip takım en azından beraberlik için baskı kurarken, zevksiz geçen müsabaka 1-0 ev sahibi Düzcespor’un üstünlüğü ile sona erdi.