Düzcespor'da yaşanan olumsuz gelişmeler sonrasında takımda tehlike sinyalleri yanmaya başlamıştı. Özellikle Düzcespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu'na karşı olan taraftarlar, Topuzoğlu'nu görevi bırakmaya davet etmişti. Konuyla ilgili düşüncelerini sorduğumuz Topuzoğlu, “Benim takımı bırakmamı isteyenler var. Ben takımı bırakayım diyorum, bıraktırmıyorlar. Bırakmayınca bu sefer bırak diyorlar. Eğer takımı daha iyi yöneteceklerine inananlar varsa buyursunlar gelsinler, takımı kendileri yönetsinler. Düzcespor'u başarıyla yöneteceklerine inanıyorlarsa takımın başarısı için ben görevi bırakırım. Kime sorduysam senin hakkında takımı bıraksın diyenler var şeklinde cevap alıyorum. Bunun dedikodusunu yapanlarda aynı kişiler. Bunlar takımın galibiyetinde bile üzülen şahsiyetlerdir. Bu tür davranışların bir an önce son bulması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

“Mukavelem devam ediyor. Hiçbir yere gitmiyorum.”

Takımdan istifa edeceği ve başka bir takımla masaya oturacağı yönünde çıkan söylentilere de cevap veren Topuzoğlu, “Evet başka takımlarla görüştüğüm doğrudur. Ama Düzcespor'da mukavelem devam ediyor. Yani başka bir takıma gitmem gibi bir şey söz konusu olamaz. Şu an Düzcespor'dayım ve beni Düzcespor ilgilendirir.” dedi.

“Defansta sorunlarımız var.”

Geçen hafta Keçiören Belediyespor maçında alınan yenilgiye ve bu hafta oynanacak İnegölspor maçına da değinen Topuzoğlu, “İlk yarı güzel oynadık ama bir gol yedikten arkasından da kırmızı kart gördükten sonra oyundan iyice düştük. Stoper mevkisinde oynayan oyuncularım sakattı ve o mevkideki oyuncum sakat sakat oynamak zorunda kaldı. Sonuçta bir yenilgi aldık ve bunu telefi etmeliyiz. İnegölspor maçında da defans konusunda sıkıntılarımız olacak. Bizi zor bir dönemin beklediğini söyleyebilirim. Ama bir avantajımızda diğer takımlarla puan farkının fazla açılmamış olmasıdır. Önümüzdeki iki maçı kazanırsak avantajın leyhimize dönmesini sağlayabiliriz.” ifadelerini kullandı.