Düzcespor'un yeni sezonda başarılı olmasını çok istediğini vurgulayan Usta Gazeteci Hüseyin Akçay Düzcespor'un  Zonguldak Kömürspor müsabakasında küçük hatlar yaptığını belirterek  bu hatalar yapılmasaydı bu akşam Düzcesporun galibiyetini konuşacaktık dedi.
Akçay Zonguldak Kömürspor'un oturmuş bir takım olduğunu ve geçen sene de final oynamış takım olduğunu  unutmamak gerektiğini dile getridi.
Gazeteci Hüseyin Akçay  Bütün hazırlık müsabakalarına gittiğini ancak neden savunmaya daha önce transferler yapılmadığını anlayamadığını belirterek diğer bölgelere fazla yapılmasına rağmen stoper alınmaması hata olarak gördüğünü dile getirdi.
Akçay acaba para sorunumu var diye de düşünüyorum çünkü iyi oyuncu iyi para demek dedi.
Gazateci Hüseyin Akçay süper Amatör ile ilgili yeni sezonda maçların sert geçeceğini bir çok takımın iyi takımlar yaptığını ve bu takımların sezon açılışlarına gittiğini söyledi.
Akçay Sivrikaya Sinerjispor,Çilimli Belediyespor,Kaynaşlı Belediyespor,Yığılcaspor,Düzce Belediyesporun şampiyonluğa oynayacak kadroları olduğunu belirterek taraftarlara heyecan verecek bir lig olacak dedi.