Yapılan transferler ve denemek için alınan oyuncuların durumu belli oldu ve Düzcespor takımı bazı oyuncular ile yollarını ayırdı. 22 Ağustos’ta Bolu’da kampa girecek olan Düzcespor kampa gidecek oyuncuları belirledi ve böylelikle takımın kadrosu netleşti.

Daha önce takıma katılan ve kamp sezonuna kadar deneneceği söylenen Samet, Yakup, Olcay ve Kenan’ın ise kampa götürülmeyeceği öğrenildi. Takımın geçen sezonki kadrosunda yer alan ve bu sezonda da ilk imza atan isimlerin başında yer alan Serkan Öz’ün takımda yer bulamayacağını düşündüğünü ve gelen transfer tekliflerine sıcak baktığı öğrenildi. Serkan’ın gelen transfer tekliflerinden biri değerlendirmesi halinde takımda bulunan Düzceli oyuncu sayısı bire düşecek. Diğer yandan da geçen sezon Düzcespor kadrosunda yer alan Yağız’ın da bonservis nedeniyle takımdan ayrılmasının gündeme geldiği öğrenildi.

Yağız’ın bonservis konusunda sıkıntı olduğu için gerekli kararın yönetimin vereceğini belirten Düzcespor teknik direktörü Bülent Topuzoğlu, “Yağız geçen sezonda kadroda bulunan bir oyuncu olduğu için onunla ilgili kararı yönetim verecek. Bonservis sorunun çözmesi halinde Yağız takımda kalabilecek. Fakat oyunun mevkiisinde oynayabilecek Onur, Tandoğan, Kenan ve dördüncü isim olarak Tevrat var. Bizde oyuncunun önünü açalım dedik ve kolaylık sağladık.” dedi.

Serkan’ın başka bir kulüp ile anlaşamaması halinde istediği takdirde Düzcespor’da olabileceğini belirten Topuzoğlu, “ Düzcespor Kulübünün kapıları Serkan’a daima açık.”dedi.