Düzcespor'da hazırlıklar devam ediyor. Takım, oynayacağı maçlar için hazırlanıyor. Antremanda İnegölspor mağlubiyeti unutulmaya çalışılırken, kaçan penaltı gündemde ki sıcaklığını koruyor..Düzcespor birçok karşılaşmasında ikinci gole ulaşamadı. Kritik maçlarda ise atılacak bir gol ile puan alacakken, sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Alınan sonuçlarda tecrübesizliğinde büyük rol oynadığı görülürken, kalan maçlarda Düzcespor mutlaka iki gol ya da fazlasını atıp maçları kazanmak zorunda. İnegölspor ve Nilüferspor maçlarında ikinci gol atılabilmiş olsaydı sonuçlar farklı olacaktı. Bu maçlarda atılacak goller ve alınacak olan puanlar alt sıradan kurtulmada etkili olacaktı. Sorunlarla boğuşan Düzcespor gol çalışmalarını sürdürüyor. Sakatlıkların yanı sıra eksik kadro ile çıkılan maçlarda bir puan dahi altın değerinde bulunuyor.

Yönetimde ki boşluk devam ederken, sadece birkaç kişinin sırtladığı Düzcespor sezonun sonunu nasıl getirecek merak ediliyor. Oyunculara yeterince ödeme yapılmamasına rağmen gösterilen azim takdirle karşılanıyor. Bu kadar maddi sıkıntıya rağmen yapılan mücadele tamamen gönül işine dönüşmüş durumda. Oyuncular sorunları sahaya yansıtmazken, daha çok yüreklerini ortaya koyarak galibiyet için çalışıyorlar. Zirvedeki iki takım ile yaptığı maç sonrasında fikstür avantajı Düzcespor'a dönmeye başladı.

Zorlu mücadeleden sonra Uşakspor maçı sonrası Aksarayspor, Keçiören Belediyespor, Orhangazispor ve Nilüferspor ile oynayacak. Aksarayspor ise son haftlarda zirve yarışı olan takımlarla mücadele edecek. Maçlarda seyirci artışı da görülürken, Hiçbir şekilde takımını yalnız bırakmayan taraftarlar karşılaşmalarda 90 dakika boyunca aralıksız tezahüratta bulunuyor. Umutlarını yitirmeyen Düzce seyircisi Antrenör ve oyunculara güveniyor. Bunu da maçlara gelip gösterdikleri destek ile belli ediyor.