Türkiye Futbol Federasyonu 3. liginde ki temsilcimiz Düzcespor'da, kayyuma gidilmesinden bu yana hiç bir gelişmenin olmaması taraftarı rahatsız ediyor. Yeni yönetim oluşana kadar Kayyum Başkanı olan Sami Erdinç, ortada yönetimin olmadığını, 1. kongre ve 2. kongrede çoğunluk sağlanamadığını belirterek, “ kongre de bazı arkadaşlar '' Biz geldik, görevi alacaktık.'' dediler. Bu arkadaşlar sandığım kadarıyla yönetmeliği bilmiyorlar.Yönetim Kurulu'nun, denetleme kurulunun 15 üyesinin iki katından bir fazla üyesi bulunmazsa 2. kongre de yapılamıyor. Göreve o gün talip olan kişiler sekiz kişiydi. Biz alacaktık ama imasında bulunuluyor ancak, 34-35 kişinin olması gerekirken, toplamda 13 kişi bulunduğu için böyle bir şey olamazdı.” dedi.

Düzcespor ile ilgili dosyayı, Vali Bülent Kılınç'a götürdüğünü, Kılınç'ın da kendisini Dernekler Masası'na gönderdiğini anlatan Erdinç, dernekler masasının prosedürü anlattıklarını, kendilerinin de Sulh Mahkemesi'ne dava açtıklarını kaydetti. Davanın tahkikatından sonra karar aşamasına gelindiğini belirten Erdinç, Nilüferspor maçına gidileceğini daha sonra da Çarşamba günü Ankara'da Keçiörengücü ile maç yapılacağını hatırlattı. “ Ortada beş kuruş para yok.” diyen Erdinç, kulübe beş kişinin dışında hiç kimsenin destek çıkmadığını, bu beş kişinin zaten hep Düzcespor'un arkasında olduğunu ifade etti. Sami Erdinç, beşibiyerde olarak tabir ettiği kişilerin, Sadık Dik, Selahattin Kudu, Mehmet Nuri Özçelik, Gürsel Coşkun ve Muzeffer Komit olduğunu söyledi.

Erdinç, Düzcespor'un her zaman arkasında olan bu beş kişinin, Orhangazi maçı sonrasında Bin TL Pirim verdiklerini ifade etti. Sadık Dik'e ve diğer işadamlarına bir Düzceli olarak teşekkür eden Erdinç, Vali ile tekrar görüşeceğini, takımın şu andaki durumunu tekrar ileteceğini belirtti.