Spor Toto 3.Lig 1.Grup’un 24.Haftasında Kızılcabölükspor’u sahasında ağırlayan Düzcespor cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Düzcespor’un yeni teknik direktörü Ekrem Al ilk kez takımın başında sahaya çıktı.




Düzcespor 3.Lig’in 24.Haftasında sahasında Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’la karşılaştı. Kritik maç öncesi Düzcespor 24 puanla düşme hattının bir puan üzerinde, rakibi Kızılcabölükspor ise 41 puanla grupta lider Kömürspor’un bir puan gerisinde ikinci sırada yer alıyordu.





Cezası nedeniyle maçta taraftar desteğinden yoksun bir şekilde mücadele eden Düzcespor’da Teknik Sorumlu Semih Yuvakuran’ın ardından göreve gelen Ekrem Al kırmızı lacivertli ekiple ilk maçına çıktı. Çiçeği burnunda teknik adam, Düzcespor’a devre arasında katılan futbolculardan 3’üne ilk on birde görev verdi. Tuncay Kılıç, Gökhan Caba ve Fatih Çakır ilk kez Düzcespor formasıyla mücadele etti.

Her iki takımda maça kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda Kızılcabölükspor rakip yarı sahada daha fazla görünmeye başladı. Konuk ekibin 19. dakikada sağ kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içinde topa son dokunan Emir Can attığı golle Kızılcabölük'ü 1-0 öne geçirdi. İlk devre bu skorla sona erdi.

İkinci devreye daha istekli başlayan Düzcespor beraberlik golünü yeni transferi Tahir Kurt'la 51.dakikada buldu. 66.dakikada Kızılcabölükspor'da Ali Kemal kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca her iki takım bir puanla sahadan ayrıldı.