Başkanlık kulislerinin sürdüğü ve olağan kongresine çok az bir zaman kalan Düzcespor takımında adaylıkla ilgili belirsizlik bir türlü aşılamıyor. Gündemde olan isimlerden Recep Pak, Sadık Dik ve Gürsel Coşkun Öncü TV de yayınlanan Sportmence programında canlı telefon bağlantısı ile katılarak aday olmadıklarını ve kesinlikle de aday olmayı düşünmediklerini belirttiler.

 

Bu durumun ardından başkanın kim olacağı merakla beklenirken kulüpten de konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.Başkan adayları arasında ismi geçen Sadık Dik telefon bağlantısı ile canlı yayına katılarak Düzcespor’un her zaman yanında olduğu fakat başkan olmadığını belirtti.

 

Düzcespor kulüp başkanlığı için adı geçen Recep Pak ise işlerinin çok yoğun olduğunu ve bu yüzden Düzcespor’a faydalı olamayacağını düşündüğü için başkan olmayacağını belirtti. Hem ticaret hayatına hem ailesine hemde büyük beklentisi olacak olan Düzcespor’a zarar vereceğini ve yönetimde kim olursa olsun destek vereceğini belirtti.

 

Düzcespor’un başkanlığı için aday olmadığını belirten Gürsel Coşkun adaylık için layık görülmenin güzel birşey olduğunu fakat bu işi kendisiniden daha iyi yapacak birilerinin olduğuna inandığı için aday olmayacağını söyledi.