Üçünlü Ligde tutunamayarak Bu yıl deplasmanlı Amatör Süper Lige düşen Düzcespor'da olağan genel kurul heyecanı yaşandı ! Tekrar Profesyonel Lige çıkmak için bu yıl büyük ter dökecek olan yeni yönetimin de seçildiği kongreye ilgi bir hayli fazla oldu. Tek Liste ile gidilen Kongrede Belediye Başkanı İsmail Bayram Başkanlığı'nda oluşan Liste Göreve getirildi. Başkan Bayram Düzcespor'u tekrar Profesyonel Lige çıkartabilmek için gayret gösterecek.
Yeni Yönetim Şu isimlerden oluştu;
İsmail Bayram - Başkan
Sadık Dik, Selahattin Aydın, Muzaffer Komit, Mehmet Nuri Özçelik, İbrahim Sancaklı, Recep Pak, Ali Dilber, Murat Yarar, İbrahim Bilir, Faruk Darıyerli, Kenan Varol, Feyyaz Tütüncüoğlu, Selahattin Kudu, Orhan Balaban, Eyüp Topçu, Ali Bayraktar, Mustafa Duman, Abdurrahman Kansu, Ömer Hulki Ocak, Gürsel Coşkun, Mustafa Girgin, Orhan Aydın, Hızır Ekşi, Muhittin Coşkun, Uğur Kurtuluş, Fatih Kanberoğlu, Ahmet Durdu, Murat Özyılmaz, Nusret Özsoy.
Kongrede konuşan Başkan İsmail Bayram Kırgınlıkların son bulması gerektiğini belirterek göreve gelen yeni yönetimin özveri ile çalışacağını söyledi. Düzcespor'a parasını ve zamanını harcayan kişilere sahip çıkılması gerektiğini ve önceden olduğu gibi yıpratılmaması gerektiğini savunan Bayram Tüm Düzce halkını yeni yönetime destek olmasını ve takıma sahip çıkarak bu yıl tekrar profesyonel lige çıkartmak için el birliği yapılması gerekildiğini söyledi.

Haber; Ü. ÇETİN