3.Ligde mücadele eden Düzcespor ligin ilk maçında 4-3 yenildiği Maltepesporla 2. yarının ilk maçını yarın Düzcede oynayacak.
Saat 13.30 da başlayacak olan karşılaşmada hedef rövanşı almak.
Ligin son sırasında yer alan Maltepesporda ilk maçta attığı gollerle Düzcesporun farklı yenilmesine neden olan rakip takımın sağ kanat oyuncusu Ali Yıldırım cezası nedeniyle yarın forma giyemeyecek.
Düzcesporda ise üç maç ceza alan ve yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Yavuz Kibar ile bir diğer oyuncu Ertan takımdaki yerlerini alamayacaklar.
Hafta başında futbolcuların alacaklarının ödenmesi ve düzenli bir şekilde futbolcuların antranmanlarını yapması bu maç için taraftarlara umut verirken dün akşam Akçakocaya giderek moral yemeği verilen takımın geçtiğimiz hafta yaşanan olumsuzluklardan bir nebze olsun kurtulduğu ve bu maça taraftarlarınında desteği ile kazanıp tekrar yükselişe geçmesi bekleniyor.
Teknik Direktör Kenan Şereflioğlu Maltepe müsabakasıyla ilgili yaptığı açıklamada takım olarak bazı sorunlar yaşandı başta Valimiz Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız ile bize güvenenlerin hem yönetim kuruluna hemde takıma sahip çıkmalarıyla sorunları aştık
bizim tek düşüncemiz geçtiğimiz hafte şansız bir şekilde aldığımız yenilgiyi telafi etmek ve ligin ilk maçında yenildiğimiz maltepespordan rövanşı almak
Düzcespor takımında forma giyen tüm oyuncularımız bu takımı başarıya ulaştırmak için var güçleriyle çalışıyor
taraftarlarımız bize güvensinler ve 90 dakika destek versinler hep birlikte başarıya ulaşalım dedi.