Lig de 10. haftayı Uşakspor' dan aldığı 3 puan sonucunda galibiyetle kapatan Düzcespor' da bütün hesaplamalar yeni bir galibiyet üzerine yapılıyor. Ligin ilk devresinin 2. haftasında yapılan karşılaşmada Pursaklar ile 1- 1 berabere kalınan maçta Düzcespor, uzatma dakikalarında attığı golle yenilgiden kurtulmuştu.

Ligin 11. haftasına girilirken Pursaklarspor 18 puanla 3. sırada yer alıyor. Düzcespor ise 12 puanla 7. sırada bulunuyor. 3. lig 3. grupta başarılı bir grafik çizen Pursaklarspor geçen hafta Bursa İnegölspor deplasmanından 3 puanla döndü. Maçı 2-1 kazanan Pursaklarspor' un Orhangazi maçı dışında yenilgisi bulunmuyor. 3 beraberliği bulunan takım 5 maçtan galibiyetle ayrıldı.

Düzcespor ligin başlamasından bu yana istikrarlı bir başarı grafiği çizemezken, Ligin güçlü takımlarından Pursaklarspor karşısında nasıl bir sonuç alınacağı merak ediliyor. Bu haftaki zorlu deplasmanda alınacak olan 3 puan ile birlikte, son günlerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle bozulan moraller yerine gelecek.