TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ VE TAM DESTEK

Günler önce satışa sunulan biletlerin tükendiği, maça girişlerin erkenden başladığı, taraftarın yoğun ilgisinin olduğu, 3. Lig 2. Grup 12. Hafta maçında,  Düzcespor, Iğdırsporu  3-0 gibi net bir skorla yenerek hem iç saha galibiyet serisini, hem de liderliğini sürdürdü.

Kırmızı lacivertli takımımız, İskenerunspor’un deplasmanda Yomraspor ile 0-0 kaldığı 12 haftada puanın 25 yaptı. Böylece şampiyonluk adayı İskenderunspor ile puan farkını, 3’e çıkaran Düzcespor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti.

 

Iğdırspor’un flaş transferi Batuhan Karadeniz’in yedek kaldığı maçta, alınan galibiyet Düzce’de bayram havası estirdi.

Düzcespor, sahaya,  Ersin Aydın, Onur Şirin, Samet Eker, Mikail Koçak, Murat Gürbüzerol, Oğuzhan Erdoğan, Erdi Kasapoğlu, Erçin Ilgaz, Recep Kalkan, Nevzat Bilen, Emre Bekir ilk 11’e ile çıktı.

İLK YARIDA GALİBİYET PENALTIYLA GELDİ

Her iki tribününde dolduğu, taraftarın yoğun tezahürat altında maça iyi başlayan Düzcespor’du.  Kırımızı laciverti takımımız bu baskılı oyunun ödülünü 10. dakikada elde etti. Bu dakikada,  Samet Eker, rakip oyuncu Ersen tarafından ceza sahası içinde düşürülünce, maçın Hakemi Sinan Derici tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kaptan Nevzat yaptı ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaleci Mustafa’nın kapattığı köşeden fillerle buluşturdu.

ÜSTÜN TARAF HEP DÜZCESPOR OLDU

22. dakikada,  Erdi’nin ara pası ile Nevzat Bilen, Iğdır ceza sahası içinde topla buluştu. Müsait pozisyonda kötü vurdu, topu kaleci kontrol etti. Rakip Iğdırspor 38. dakikada çok önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Düzcespor ceza sahası içerisinde meydana gelen karambolde, topla en son buluşan İlker sert vurdu. Gününde olan kalecimiz Ersin, topu köşeden çıkarttı. İlk yarısına 3 dakika ilave edilen maçtın 45+2 dakikasında, Samet’in sağ taraftan ortasıyla buluşan Murat, topa dokunamayınca Düzcespor bir golden oldu. Böylece, Düzcespor ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Düzcespor,  54. dakikada Samet’in sağdan yaptığı ortaya Oğuzhan Erdoğan iyi yükselerek kafayla vurdu ve topu filelerle buluşturdu. Düzcespor, böylece rakibi karşısında 2-0 öne geçti.

TÜM FUTBOLCULAR GÖREVİNİ İYİ YAPTI

Düzcespor 72. dakikada net bir gol pozisyon daha buldu.  Bu dakikada, Erdi Kasapoğlu kendi getirdiği topla,  Iğdırspor kalecisi Mustafa ile karşı karşıya kaldı. Erdi’nin bu sert şutunu Mustafa son anda müdahale ederek kornere attı.

75. dakikada Düzcespor bir net gol pozisyonu daha buldu.  Bu pozisyonda,  Samet”in ortasına Oğuzhan ceza sahası içerisinde yükselerek vurdu.  Top üst kale direğinden döndü.  Düzcespor 3. golü, 90+5’de buldu. Bu dakikada, sahanın en iyilerinden olan Samet, ara pası ile topla buluştu. Iğdır ceza sahası içerisine girdi, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Aşırtma bir vuruş ile maçın skorunu ilan etti. 3-0.

GALİBİYET KUTLAMALARININ TADINA DOYULMUYOR

Maçtan sonra yine kutlamalar vardı. Özellikle Maraton Tribünü’nde, Kırmızı Şimşekler taraftar grubu başta olmak üzere,  tüm seyirciler, galibiyet kutlaması için futbolcuları yanlarına çağırdılar. Düzcespor’un 3-0’lık galibiyeti kutlamaları futbolcular arasında da uzunca süre devam etti.

HABER / FOTO: Harun Can ŞERBETÇİ