TFF geçen hafta yaptığı açıklamada maçların oynanacağını açıklarken 30 Haziran 2020 tarihinde tekrar bir açıklama yaparak maçların oynanmayacağını belirtti. Bu açıklamanın ardından grubumuzda bulunan Erzincanspor TFF’ye baskı yaptığı ve ilk iki takımın 2. Lig’e çıkarılmasını istediği öğrenildi. Bunun üzerine Sakaryaspor şehrinin ayağa kalktığı ve TFF’yi bu karar üzerine mahkemeye verileceği beyan edildi.

DÜZCESPOR YALNIZ KALDI

Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu, TFF’yi mekan tuttuğu yakın arkadaşı olan Olgun Aydın ile TFF’ye baskı yaptığı ve Düzcespor’un haklarını savunduğu bilgisine ulaşıldı. Diğer illerin vekilleri TFF’yi kuşatırken isteklerini kabul ettirdiklerini, Düzce vekillerinin ise nasıl bir çalışma yaptığı bilinmediği öğrenildi. Düzcespor Kulübü her zaman masada kaybederken yine kaybettiği Düzcespor’un sahipsiz bırakıldığı gözlerden kaçmadı.

TARAFTAR İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ

Düzcespor taraftarları bu karara isyan ederken haksızlığa uğradıklarını ve bu kararın tekrar gözden geçirilmesini istediler. Kırmızı Şimşekler Taraftar Derneği tarafından yapılan bir başka açıklamada şehrin takımına sahip çıkılması istendi.