Düzce’nin Koca Çınarı’nı 50.yılında şampiyonluk hedefine ulaştırmak için elini taşın altına koyan Kulüp Başkanı Cihat Algün, kulübün maddi zorluklarıyla tek başına mücadele ediyor. Göreve geldiği günden itibaren son zamanlara kadar protokol tribününde maçları yalnız takip etmesiyle dikkat çeken Başkan Algün’ün maddi konularda da yalnız bırakıldığı ortaya çıktı. Cebinden şuana dek kulüp için 3 milyon TL harcama yapan Başkan Algün’e hiçbir yerden maddi destek gelmediği öğrenildi.

İdarecilerin hiçbir geliri olmayan 50 yıllık koca çınarı ayakta tutmak için yaşadığı zorluklar kulübün gelecek yıllarda başkan bulmakta zorlanacağına işaret ediyor.

Boluspor’un Bolu Belediyesi aracılığıyla birçok geliri olduğu ve kulübe maddi destek sağlandığı bilinirken Düzce’de bu tür desteklerin olmaması acı tabloyu ortaya koyuyor. Mevcut şartlarda ilerleyen yıllarda kulübe başkan bulmakta güçlük yaşayacağı düşülen kırmızı lacivertli kulübe kalıcı gelirlerin sağlanması halinde adayların artabileceği tahmin ediliyor.

Düzcespor’un kısa vadede maddi destek verilmesi ve Ocak ayı transfer döneminde takıma kazandırılacak nokta transferlerin camiaya nefes aldırabileceği görüşü ağır basıyor.