Düzcespor’un daha önce resmi internet sitesi üzerinden 3 gün yapılacağını duyurduğu futbolcu seçmeleri tek günde tamamlandı. Dün 17-21 yaş aralığında Düzcespor as takımı ve alt yapı grupları için yapılan seçmelerle ilgili Düzcespor Teknik Direktörü Adem Neboğlu, Öncü Haber mikrofonlarına konuştu.

“Düzcespor’a katkı verecek oyuncu çıkmadı”

Düzce’ye ve Düzcespor’a yakışacak oyuncu bulamadıklarını,sadece 2-3 adayı beğendiklerini, seçilmeyen adayların da olumsuz şartlardan etkilendiği belirten Neboğlu, şunları söyledi:
“Dün 17-21 yaş grubunda Düzcespor’un  alt yapı ve as takım için seçme yapıldı. Çevre iller ve ilçelerden arkadaşlar katıldı. Maalesef Düzcespor’a profesyonel olarak katkı verebilecek oyuncu çıkmadı. Hava çok sıcaktı, uzaktan geldiler, birbirlerini tanımıyorlardı ve antrenmansızdılar. Bu nedenle onların da haklarını yememek lazım. Birkaç tane oyuncu çıktı aralarından. Yarım saat kadar süre verdik, eşit şans tanıdık. 20 Temmuz gibi sezonu açacağız. O zaman seçtiğimiz arkadaşları çağırıp tekrar bir değerlendirmeye alacağız. “

“Karnaval havasında güzel bir gün geçirdik”

Seçmelerin, istenilen seviyede oyuncuların katılmaması nedeniyle  tek günde bittiğini belirten Neboğlu, adayların ailelerinin katılımıyla karnaval havasında bir gün geçirdiklerini söyledi.
“Seçmeler ailelerin de katılımıyla karnaval havasında geçti. Misafirlerimizi iyi ağırladık. Hava, saha ve zemin şartlarının olumsuzluğu haricinde güzel geçti. Yeri geliyor sezonda 45-50 maç oynayan profesyonel oyuncuları da beğenmiyoruz. Düzcespor’a ve Düzce’ye yakışacak oyuncuları sadece performanslarıyla değil karakterleriyle, duruşlarıyla da seçiyoruz."

Altyapı için akademik liglerde mücadele edebilecek oyunculara da baktıklarını söyleyen Adem Neboğlu, “İlerleyen günlerde gelişmeler oldukça yeniden beraber olacağız. Sizlere de kolay gelsin.” diyerek sözlerini noktaladı. 

Haber: M.KADAŞ