24 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Balıkesir Stadında oynanacak Düzcespor-Bayrampaşaspor müsabakası için Düzce’de adeta nefesler tutuldu. 24 Mayıs 1980 yılında İzmir’de oynanan Boluspor-Düzcespor müsabakası sonrası Düzce’de ilk kez tek yumruk olundu.

Vali, belediye başkanı, bürokratlar, siyasiler ve Düzceliler’in müsabaka tarihini tek solukta beklediği karşılaşma için heyecan dorukta. Uzun yıllar sonra dayanışma örneği gösteren Düzce’den müsabakanın yapılacağı Balıkesir Atatürk Stadına onlarca otobüs kaldırılacak. Bürokratlar ve siyasilerden desteğin tavan yaptığı bu önemli günde stada gidiş-geliş de böylece bir düzen içinde olacak.

Biletler TC kimlik No’suna göre satılacak
Öte yandan yapılan açıklamada maç biletlerinin de kişiye özel olacağı bildirildi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından görevlendirilen satış elemanları Düzce’de belirli noktalarda bilet satışı yapacak. Biletler Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasına göre verilecek ve bu bilet sadece kişiye özel olacak. Balıkesir Atatürk Stadına girişte biletler makine sistemi ile okutularak kimlik kontrolü yapılacak. Statlara girme yasağı bulunan kişiler maça kesinlikle giremeyecek.

Satışlar stadyum girişinde yarın saat 14.00’de
Düzcespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Maç biletleri kapalı tribün tarafında stadyum girişinde pazartesi günü saat 14.00’de satışa sunulacaktır. Kimliksiz bilet satışı yapılmayacaktır. Bilet fiyatları 5 TL olarak belirlenmiştir” denildi.

Haber: Ö.YILMAZ