3. Lig 2. Grup’ta pazar günü oynadığı 31. hafta maçında en yakın takipçisi Iğdırspor’a uzatma bölümünde yediği golle deplasmanda 1-0 yenilerek 9 haftanın ardından mağlubiyeti tadan Düzcespor, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen 22. hafta maçında 30 Mart Çarşamba 14.00’te İstanbul temsilcisi Şile Yıldızspor’u Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda ağırlayacak. Düzcespor’da kart cezalı oyuncu bulunmazken, Erçin Ilgaz ve Iğdır maçında burnu kırılan Semih Üstün sakatlıkları nedeniyle bu maçta kadroda yer almayacak.

Maçı kalabalık bir taraftar izleyecek

Iğdır’da kaybedilen 3 puanın ardından en yakın rakibiyle puan farkı 5’e düşse de şampiyonluk yolunda 61 puanla liderliğini sürdüren Düzcespor, hiçbir maçta desteğini esirgemeyen kendi seyircisi önünde oynadığı hiçbir maçta puan kaybetmedi. Bu maçtan 3 puanla çıkarak şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmak isteyen kırmızı lacivertliler, bitime son 6 maça girerken moralleri de yüksek tutma peşinde. Düzcespor-Şile Yıldızspor maçını yoğun bir taraftar grubunun izlemesinin bekleniyor.

Kırmızı lacivertliler evinde 13 maçtır kaybetmiyor

Kırmızı lacivertliler 18 Temmuz Stadyumu’nda bu sezon oynadığı 13 maçın tamamını kazandı. Rakip Şile Yıldızspor ise 43 puanla 6. sırada bulunuyor ve play off oynama iddiasını sürdürmek istiyor. Sezonun 3. haftasında oynanan ilk maçta Şile Yıldızspor, Düzcespor’u kendi sahasında 1-0 mağlup etmişti. Her iki takım arasında şimdiye kadar oynanan 3 maçtan 2’sini Şile ekibi kazanırken 1 maçta da Düzcespor güldü.

İncedal: Biz maça hazırız

Düzcespor’un deneyimli teknik direktörü Yavuz İncedal, Şile Yıldızspor maçına hazırlanan Düzcespor’un Şıralık’taki çalışmalarını takip eden Öncü Spor Servisi’ne özel açıklamalarda bulundu. İncedal, “Bu maça biz hazırız. Bu kent hazır, futbolcular hazır, başkan ve yönetim hazır. Biz zirve istiyoruz. Bize yakışan futbolu sahaya en iyi şekilde yansıtarak, Şile maçında galip gelip, yolumuza davam etmek istiyoruz.” dedi.

“Her maçı final havasında ve ciddiyetle oynuyoruz”

2 Nisan Pazar günü Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan Bayrampaşaspor maçı için de konuşan İncedal, oynadıkları her maçı final havasında ve büyük bir ciddiyetle oynadıklarını söyleyerek, “Tek bir amacımız var. Her iki maçı da kazanmak. Takımıma güveniyorum.” diye konuştu. 

“Taraftarımız tribünde büyük güç”

Düzce taraftarına, oynayacakları her iki maç için destek çağrısını tekrarlayan İncedal, “Düzce taraftarı büyük bir güç. Bu gücü tribünlere yansıtan taraftara teşekkür ederim. Bize destek olan basınımıza da teşekkür ederim. Artık Düzce kenetlendi. Düzce, artık bir tek şeyi düşünüyor;  biz artık zirdeyiz, bu zirvede kalmaya kararlıyız. Zirve yolunda koşacağız, diye düşünüyor.” ifadelerini kullandı.

En yakın rakip bay geçiyor

Türkiye’deki profesyonel liglerde bu sezon evinde hiç yenilmeyen tek takım olan Düzcespor’un seyircisi önünde Şile Yıldızspor’u ağırlayacağı haftada en yakın rakibi Iğdırspor bay geçecek. 6 puan geriden 3. sıradan zirve takibini sürdüren İskenderunspor ise 29 puanla puan tablosunun 15. sırasında bulun an Kızılcabölükspor’u ağırlayacak. Gruptaki tüm maçlar saat 14.00’te başlayacak.

Pazar günü Bayrampaşaspor maçı var

Şampiyonluk ve 2. Lig hedefi yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmek isteyen Düzcespor,  bu maçın ardındansa 3 Nisan 2022 Pazar günü yine Düzce’de oynayacağı Bayrampaşaspor maçı hazırlıklarına girişecek.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ